Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Επί πολλά χρόνια όποιος έλεγε ότι είναι Χρυσή Αυγή δέχονταν πόλεμο σε όλους τους τομείς. Ακόμα και για έναν απλό ψηφοφόρο η ζωή του γινόταν δύσκολη. Αυτό εμάς τελικά μας έκανε καλό, γιατί μάθαμε να ζούμε μέσα στην φωτιά. Μάθαμε να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και γίναμε καλύτεροι μέσα από τα βιώματα μας. Επανεκτιμήσαμε τις σχέσεις μας και κρατήσαμε αυτές που αξίζουν. Και η φωτιά δεν μας καίει πια, γιατί αποκτήσαμε πίστη πιο δυνατή και από την φωτιά. Έρχονται δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα δώσουμε το παράδειγμα. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα μείνουν να δώσουν κουράγιο ακόμα και σε αυτόν που μέχρι χθες ήταν εναντίον μας. Εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα παραμείνουν άνθρωποι .

Χ. Ευάγγελος

Ηγέτες και μαριονέτες

Κάποιοι αριστερούληδες δήμαρχοι πίστευαν και πιστεύουν ακόμη (αυτό είναι το τραγικό) πως οι πράξεις τους δεν θα έχουν συνέπειες. Αμ δε. Τις λούζονται και μαζί τις λουζόμαστε και όλοι εμείς. Δέχθηκαν και υποδέχθηκαν τους λαθρομετανάστες στην Λέρο για τα 15 λεπτά προβολής του ψευτοανθρωπισμού τους και τώρα που είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, είδαν μαχαίρια να υψώνονται και “allahu akbar” ιαχές να ακούγονται εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, τώρα θέλουν να τους διώξουν από το νησί. Και να πάνε πού ρε πονηρά συντρόφια; Δεν μας λένε. Αυτά τα καλά τα αφήνουν για τους “φασίστες”. Να πάνε στις πατρίδες τους.  Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών τώρα.  Αλλά να πάρουν μαζί τους φεύγοντας και εκείνους που τους δέχθηκαν στην Ελλάδα!

Θ.Τ.

Γιατί η ΝΔ και ο “Μπουμπούκος” δεν είπαν ούτε λέξη για τον αναρχοκομμουνιστή γιο του Σκουρλέτη;

Όπως ακούσαμε να λέει  ο Κ. Μητσοτάκης στην deutsche welle: “Συγκυβέρνηση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ κάνει αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!”. Mα, γι’ αυτό πρέπει να ενδιαφέρεται; Γι΄ αυτό πρέπει να αγωνιά; Μήπως θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την μείωση της ανεργίας; Για το κράτος πρόνοιας που έχει ισοπεδωθεί από τα μνημόνια; Για την αναβάθμιση της Ελλάδος που έχει καταντήσει ουραγός των πάντων; Όχι δεν νοιάζεται ούτε για τους Έλληνες αλλά και ούτε για το μέλλον της πατρίδας. Τον ενδιαφέρει να υπάρξει άριστος συνεχιστής των μνημονίων που εξασφαλίζει σε αυτόν και την παρέα του κόμματος του νομή από την εξουσία. Έτσι τους ξεφεύγουν αλήθειες, ότι η μόνη τους ανησυχία είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής, που στέκεται εμπόδια στα σχέδια της διεθνούς τοκογλυφίας.

Σ.Μ.

Αντίο “Λένιν”: Ο πολιτιστικός Εθνικισμός είναι εδώ!

Η “αντιρατσιστική” σας προπαγάνδα δεν παίζει μπάσκετ κύριοι… Την διέλυσαν την επίσημη αγαπημένη, την Εθνική ομάδα μπάσκετ, την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας. Την διέλυσαν με την εμμονή τους με τις ελληνοποιήσεις και την “αντιρατσιστική” τους προπαγάνδα με τα αδέρφια Αντετοκούμπου! Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι εξαιρετικός παίχτης, αλλά για αμερικάνικο μπάσκετ, όχι για το ευρωπαϊκό, όχι για την Εθνική Ελλάδος που έχει μια άλλη φιλοσοφία. Αφήστε τον στον NBA κι αφήστε μας ήσυχους! Όσο για τον αδερφό του τον Θάναση, τραγωδία! Το παιδί είναι εκτός μπασκετικής πραγματικότητας, απλά είναι αδερφός του Γ. Αντετοκούμπο. Και εκεί βύσμα! Πώς να μην καταγράψουμε ακόμα μια αποτυχία; Οι ελπίδες, οι έφηβοι, οι παίδες που είναι ομάδες ΜΟΝΟ με Έλληνες παίκτες με δίψα για επιτυχίες και περηφάνεια για το εθνόσημο, γιατί τα σαρώνουν όλα; Κάντε την Εθνική μπάσκετ ξανά ελληνική και τότε θα ξανάρθουν οι επιτυχίες!

Κ. Χ.

Περιοδεία Χρυσής Αυγής στην Φθιώτιδα: Επίσκεψη στην Μητρόπολη, την Πυροσβεστική, το Νοσοκομείο και σε σύλλογο Πολυτέκνων – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles4#ixzz4E5d6xiRx

Exit mobile version