Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δένει ακόμα πιο σφιχτά τα χέρια της αστυνομίας!

astynomia--2-thumb-large

Λοιπόν, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα; Όχι η εγκληματικότητα που καλπάζει, αλλά η… «αστυνομική αυθαιρεσία»!!!

Μάλιστα! Σ’ αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι συριζαίοι προστάτες κουκουλοφόρων, τρομοκρατών και πάσης φύσεως κακοποιών (με τους οποίους νιώθουν ιδεολογικά συγγενείς…) και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους (μην τους ξεχνάμε αυτούς ποτέ – στις επόμενες εκλογές πρέπει να συντριβούν και να εξαφανιστούν οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας!) και αποφάσισαν να βάλουν «Φρένο στην ένστολη αυθαιρεσία με νομοσχέδιο» – όπως υπερηφάνως διακηρύττει η επίσημη ιστοσελίδα του κόκκινου συνονθυλεύματος.

Έτσι, με νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη βουλή, θα συσταθεί  «Εθνικός Μηχανισμός Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας και τις φυλακές», ο οποίος θα λειτουργεί στο πλαίσιο του (γνωστού για τις… ευαισθησίες του) Συνηγόρου του Πολίτη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα δέσει ακόμα πιο σφιχτά τα χέρια της Αστυνομίας! Κι όταν δένονται τα χέρια της Αστυνομίας, λύνονται τα χέρια των κάθε λογής εγκληματιών!

 

πηγή

Exit mobile version