Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Μας δημοσιοποιούν λίστες μεγαλοοφειλετών που είναι ως κι η Πειραϊκή Πατραϊκή μέσα και το Άκρον Ίλιον Κρυστάλ που έχουν κλείσει εδώ και πολλές δεκαετίες. Λίστες από στελέχη ΜΚΟ να βγάλετε να δούμε, ποιοι κάνουν χοντρές μπίζνες εν μέσω κρίσης και με ταμπέλα αλληλεγγύης, για να μάθουμε και επίσημα τα ονόματα τους αυτών που παρασιτούν σε βάρος των Ελλήνων. Αντί αυτού ρίχνουν προπέτασμα καπνού στους Έλληνες για το πραξικόπημα κατά του ευρώ, λες και το εν λόγω  νόμισμα είναι πολίτευμα. Ας αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που παίζουν στις πλάτες τους δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες και να συνταχθούν με τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που αγωνίζονται για να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Γεωργία Π.

Θρασύτατη ομολογία Τσακαλώτου στην κρατική τηλεόραση: Αναζητούσαμε συμφωνία με τους δανειστές και πουλήσαμε στον κόσμο… σκληρή διαπραγμάτευση!

Το γεγονός που με εξαγριώνει και με στενοχωρεί περισσότερο από όλα είναι  οι λαθρομετανάστες. Οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι η Ελλάδα ανήκει σε αυτούς και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα όπως βλέπουμε ακόμα και στα κανάλια της διαπλοκής. Είμαι περήφανος που σε ένα χρόνο θα μπορώ να ψηφίζω ώστε να έχω την ευκαιρία να δώσω στην Χρυσή Αυγή μια επιπλέον ψήφο. Ακόμα ανυπομονώ να δω το κόμμα σας στην πρώτη θέση γιατί ξέρω πως η χώρα θα βιώσει ακμή και οι  Έλληνες θα νιώθουν ασφάλεια. Το κόμμα σας είναι η ελπίδα μου ότι η Ελλάδα θα γίνει και πάλι πατρίδα των Ελλήνων. Το μόνο που θέλω είναι να υπηρετήσω την πατρίδα μου ώστε να κατορθώσουμε να την πάρουμε πίσω.

Με εκτίμηση,
Διονύσης 17 ετών

Η “σφαγή” για τις τηλεοπτικές άδειες και η “ελευθερία του Τύπου”

Απίστευτο και απύθμενο το θράσος των δανειστών τοκογλύφων. Ζητούν μαζικές απολύσεις και περαιτέρω μείωση του μισθού των Ελλήνων. Είναι αδίστακτοι. Δεν έχουν ίχνος ανθρωπισμού. Η αναίδειά τους είναι άνευ ορίων. Ζητούν ακόμα και εξοβελισμό του δικαιώματός σου στην απεργία και μαζικές απολύσεις. Απαιτούν την  αντικατάστασή των Ελλήνων με λαθρομετανάστες εργάτες, που πληρώνονται με ψίχουλα και που δεν αντιδρούν. Προωθούν δε τα δικαιώματα των επιχειρηματιών, για ανταπεργία (λοκ αουτ) και για απολύσεις ομαδικές. Οι Έλληνες πολίτες αν θέλουν να έχουν μέλλον σε αυτό το τόπο αυτοί και τα παιδιά τους πρέπει να συνταχθούν στο πλάι της Χρυσής Αυγής η οποία αγωνίζεται για το δίκιο τους.

Σ.Μ.

Ο Μπλερ αντιμέτωπος με την κατηγορία εγκλημάτων πολέμου για την εισβολή στο Ιράκ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-iouliou-2016#ixzz4E8vEJHN7

Exit mobile version