Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφάζονται Θεοδωράκης και Θεοχάρης! Και οι δύο, όμως, θα «συνεργαστούν» με τον Μητσοτάκη…

Σφάζονται Θεοδωράκης και Θεοχάρης! Και οι δύο, όμως, θα «συνεργαστούν» με τον Μητσοτάκη...

Ο μικρόκοσμος της Κεντροαριστεράς έχει τις ανάλογες «μύγες», οι οποίες μαλώνουν μεταξύ τους. Αν δεν το ξέρατε, το πολιτικό σκηνικό της Χώρας θα αλλάξει ριζικά, καθώς από την Δευτέρα το απόγευμα ένας… κολοσσός μπήκε στην πολιτική ζωή του Τόπου, η «Δημοκρατική Ευθύνη» (!) του Χάρη Θεοχάρη.

Πριν, όμως, από την παρουσίαση του νέου αυτού «κόμματος», είχαμε το δημόσιο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στον… φέρελπι αρχηγό και τον προηγούμενο αρχηγό του… νυν αρχηγού, τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η άγρια αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει πριν από μερικούς μήνες ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Χάρη Θεοχάρη, όταν ο δεύτερος αποχώρησε από το Ποτάμι, αναβίωσε με αφορμή την ίδρυση της νέας πολιτικής κίνησης του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή με τίτλο Δημοκρατική Ευθύνη.

Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο πολιτικών (…) ανδρών άγγιξαν τα όρια του καφενειακού διαλόγου, δείχνοντας τον περιβόητο πολιτικό πολιτισμό των παρακμιακών αποβλήτων του νεοφιλελευθερισμού.

Ανεξαρτήτως, πάντως, από το δημόσιο μαλλιοτράβηγμα των άλλοτε συνεργατών, φαίνεται ότι η πορεία τους στο (άμεσο) μέλλον θα είναι κοινή, δηλαδή η «συνεργασία» με τη ΝΔ, με την ιδιότητα και των δύο ως «αρχηγοί κομμάτων», προκειμένου να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι και να μπορέσουν να εισέλθουν (και) στο επόμενο Κοινοβούλιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skulokaugas-theodwrakh-theocharh.-kai-oi-duo-omws-tha-sunergastoun-me-ton-m#ixzz4EDSWPUDG

Exit mobile version