Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αγωνία του Σκουρλέτη για την αποσιώπηση της είδησης της σύλληψης του γιου του και οι ξεχασμένες δηλώσεις του – ΗΧΗΤΙΚΟ

Η αγωνία του Σκουρλέτη για την αποσιώπηση της είδησης της σύλληψης του γιου του και οι ξεχασμένες δηλώσεις του - ΗΧΗΤΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο ο υπουργός του Σύριζα, Σκουρλέτης εδώ και λίγες μέρες έχει επιδοθεί σε έναν “μαραθώνιο” τηλεφωνημάτων προς τα ΜΜΕ, ώστε να εξαφανίσει από την ειδησεογραφία την είδηση της σύλληψης του γιου του Βασίλη για συμμετοχή στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Ο λόγος της εκστρατείας αποσιώπησης πέρα από τον προφανή, της διατήρησης ενός σχετικά σοβαρού πολιτικού προφίλ για τον ίδιο, είναι και άλλος.

Ο εν λόγω “αντιφασίστας” υπουργός του Σύριζα, δεν θέλει επ΄ουδενί να ανασυρθούν παλιότερες δηλώσεις του και ιδιαίτερα αυτές από τον Ιανουάριο του 2013.

Τότε ο Πάνος Σουρλέτης ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Σύριζα και μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha για την επιχείρηση της Αστυνομίας με εισαγγελέα έξω από την ΑΣΟΕΕ και στους γύρω δρόμους όπου είχαν βρεθεί αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, ξύλινα κοντάρια και εκατοντάδες άδεια μπουκάλια είχε δηλώσει: “Αυτά είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα” είχε πει επί λέξει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός υπουργός.

Επιπλέον, είχε βγει από τα ρούχα του λέγοντας ότι η αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην πρώην ΑΣΟΕΕ ήταν επιχείρηση κατάλυσης του πανεπιστημιακού ασύλου και παρεμπόδισης της εύρυθμης λειτουργίας του πανεπιστημίου και ότι η αστυνομία είχε στόχο τα γραφεία των νεολαιών που βρίσκονται στο κτίριο της Σχολής.

 

 

Όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε επίσης: Μούγκα οι νταβατζήδες για τον γιο του Σκουρλέτη: Η διαπλοκή στηρίζει την συμμορία του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-agchos-tou-patera-skourleth-kai-oi-jechasmenes-dhlwseis-tou#ixzz4EDZ9OYmN

Exit mobile version