Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να βοηθήσει τις ελληνικές λαϊκές οικογένειες – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Δυσανασχέτησαν οι βουλευτές του Σύριζα για την αναφορά του συναγωνιστή Παναγιώταρου στην σύλληψη του γιου Σκουρλέτη κατά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της επιτροπής για το σχέδιο νόμου του ΚΚΕ σχετικά με την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας αρχικά είπε πως πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου, αφού ο μνημονιακός Σύριζα φέρνει προς συζήτηση το νομοσχέδιο άλλου κόμματος με το οποίο δηλώνει ότι συμφωνεί αλλά δεν το ψηφίζει!

Σχετικά με την πρόταση νόμου του ΚΚΕ είπε πως είναι εκτός πραγματικότητας, όχι για τις προθέσεις αλλά για την αποτελεσματικότητα, αφού στο κείμενο που καταθέσαν θεωρούν πως η «λαϊκή οικογένεια» έχει συνολικό εισόδημα 50.000 την στιγμή που ο μέσος μισθός στην Ελλάδα δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Για τον Σύριζα, το κόμμα του κυριλέ και εκλεπτυσμένου λαού, όπως ο γιος του Σκουρλέτη που αποφάσισε από τα Βόρεια Προάστια και το σπίτι με τις πισίνες να κάνει επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, είπε πως δεν μπορεί να μιλά για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων κάτι που… δυσαρέστησε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως μόνο ένα εθνικό κράτος με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να ανακουφίσει τις ελληνικές λαϊκές οικογένειες σε συνδυασμό με άλλα αναπτυξιακά μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-mono-h-chrush-augh-mporei-na-bohthhsei-tis-ellhnikes-lai#ixzz4EEEc1D2o

Exit mobile version