Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ράπισμα στον ψευτοπροοδευτισμό και την gay προπαγάνδα: Ομοφυλόφιλος πατέρας στην Αργολίδα βίαζε μαζί με τον εραστή του τον 12χρονο γιο του!

Ράπισμα στον ψευτοπροοδευτισμό και την gay προπαγάνδα: Ομοφυλόφιλος πατέρας στην Αργολίδα βίαζε μαζί με τον εραστή του τον 12χρονο γιο του!

Το συνηθέστερο επιχείρημα των ψευτοπροοδευτικών και όσων προωθούν την προπαγάνδα των gay και την διάλυση του θεσμού της οικογένειας με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία είναι ότι οι κανονικοί γονείς είναι συνήθως χειρότεροι από τους gay.

Η σημερινή φρικιαστική είδηση που αποκαλύφθηκε στην Αργολίδα σίγουρα δεν ενισχύει τα έωλα επιχειρήματά τους. Όπως αποκαλύφθηκε ομοφυλόφιλος “πατέρας” βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του, μαζί με τον εραστή του, με τον οποίο συζούν. Ο 12χρονος έχει νοητική στέρηση!

Τα δύο κτήνη συνελήφθησαν από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα και πλέον είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες το 12χρονο αγόρι ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή στα Νότια της Αττικής, καθώς ο “πατέρας” του είχε αποκαλύψει την διπλή του ερωτική ζωή και πλέον ζούσε με τον σύντροφο του σε πόλη της Πελοποννήσου.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του σε πόλη της Πελοποννήσου, προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς να γνωρίζει τον εφιάλτη που το περίμενε.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον “πατέρα” του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούν!

Έπειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, το άτυχο αγόρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του τον βιασμό του 12χρονου.

Δεν μπορούν να γίνουν περισσότερα σχόλια. Η οργή και ο θύμος για τα ανθρωπόμορφα κτήνη ξεχειλίζει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rapisma-ston-pseutoproodeutismo-kai-thn-gay-propaganda-omofulofilos-pateras#ixzz4EELQa6m4

Exit mobile version