Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Εμάς μας παίρνουν το φαγητό από το τραπέζι μας, τα σπίτια μας, τις ζωές μας για να τα δώσουν χορηγία στα κόμματα. Άλλωστε αυτό ομολόγησε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς στην εξεταστική επιτροπή έπειτα από ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη. Ότι δώσαμε και στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ δάνεια που δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν και παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να παίρνουμε τα ελάχιστα ψίχουλα από την κρατική τους επιχορήγηση. Το ίδιο και με τον Σύριζα όπου του χορηγήσαν μόνο για το 2015 ποσό άνω των 200.000 μέσω της εφημερίδας “Αυγής” για δήθεν διαφήμιση. Και κάποιοι ακόμη συνεχίζουν να φιλάνε αυτούς τους ανθρώπους στα χέρια, εκλιπαρώντας τους για μια θεσούλα, για λίγα ψίχουλα. Τους υπαίτιους για την καταστροφή μας.

Κ.Τ.

Σφάζονται Θεοδωράκης και Θεοχάρης! Και οι δύο, όμως, θα «συνεργαστούν» με τον Μητσοτάκη…

Η Αλβανία, λέει, κατατάσσεται από τον ΟΗΕ επισήμως στους πέντε μεγαλύτερους καλλιεργητές μαριχουάνας. Οπότε δικαίως χαρακτηρίζεται η Κολομβία της Ευρώπης. Αυτούς  θέλουν να βάλουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να τους αντιμετωπίζουν ως ισότιμους; Φαίνεται ότι ακόμη μια επικερδής μπίζνα γεμίζει με πραγματικό, ζεστό και αφορολόγητο χρήμα τους διεθνείς επικυρίαρχους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται και ο σκοπός τους να έχουν τους νέους της Ευρώπης μαστουρωμένους με σκοπό να μην σκέπτονται και να αποδέχονται όλες τις αποφάσεις οι οποίες θα φέρουν το βιολογικό τέλος των εθνών. Η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης με πρωτοπόρα τη Χρυσή Αυγή δίνει διαστάσεις εφιάλτη στους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης αλλά και ελπίδα για την οικοδόμηση μιας Ευρώπης των εθνών και όχι των ανώμαλων τοκογλύφων.

Κορίνα Π.

ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τη Siemens – Πάει για παραγραφή το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται όλο το «συνταγματικό τόξο»

O Oμπάμα έκανε λόγο για την απογοήτευση πολλών ευρωπαίων λόγω της λιτότητας που επιβάλλει η ΕΕ. «Απογοήτευση»! Όχι Ομπάμα, δεν λέγεται απογοήτευση αυτό. «Απογοήτευση» είναι να πας να πάρεις 200 ευρώ παπούτσι και να σου ξεκολλήσει η σόλα. Αυτό ναι, λέγεται «απογοήτευση». Αλλά όταν σε έχουν καταστρέψει και καταχρεώσει, όταν σε έχουν κατεξευτελίσει αναγκάζοντάς σε να ζεις απλήρωτος ή άνεργος ή ανασφάλιστος ή με μια σύνταξη πείνας ή όλα αυτά μαζί, όταν σου έχουν κατασχέσει το σπίτι και μένεις στον δρόμο και ξαφνικά από κει που δε σου έλειπε τίποτε να βρίσκεσαι να τρως από τα σκουπίδια και τα συσσίτια, αυτό που νιώθεις δεν λέγεται «απογοήτευση. «Ή εμείς ή εσείς» λέγεται!

Γεωργία Π.

Σε λίγες ώρες ο Συριακός Στρατός και η Ρωσική Αεροπορία απελευθερώνουν το Χαλέπι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-iouliou-2016#ixzz4EGySXlGI

Exit mobile version