Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Μαγνησία, Αμπελόκηποι

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και σε μια ιδιαίτερη βραδιά για την Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νεότερου βιβλίου του συναγωνιστή Αλεξανδράκη Κώστα με τίτλο ”Η Ελληνική γεωπολιτική στον 21ο αιώνα”. Τ

Tην εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο γραμματέας της Τ.Ο. Σπάρτης Κατράκης Χρήστος ο όποιος και σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του συναγωνιστή και συγγραφέα και στην συνέχεια ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκος Βασίλης προλόγισε το βιβλίο.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κινήματος μας και συγγραφέας Κώστας Αλεξανδράκης όπου και ανέλυσε το σημαντικό ρόλο που παίζει η γεωπολιτική σε ένα αυτόνομο και αυτεξούσιο Έθνος.

Εν συνεχεία ο συναγωνιστής δέχθηκε ερωτήσεις από παρευρισκομένους με αποτέλεσμα να γίνει μια γόνιμη συζήτηση όπου λύθηκαν απορίες και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα ενώ υπέγραψε και αρκετά αντίτυπα του νέου του βιβλίου. Η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με άπαντες σε στάση προσοχής και ψάλλοντας τον Εθνικό μας ύμνο και φυσικά τον ύμνο του Κινήματος μας!

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο περιόδευσε σε χωριά του Αλμυρού, συμμετέχοντας σε τοπικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο 9/7 βρέθηκε στη γραφική Αμαλιάπολη όπου δόθηκε και η εκκίνηση του Ράλι Αλμυρού. Μια προσπάθεια που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στις προσπάθειες των διοργανωτών.

Την Κυριακή 10/7 στο ορεινό χωριό Κοκκωτοί πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση ιστορικού ενδιαφέροντος όπου ο τοπικός σύλλογος σε συνεργασία με την Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού τίμησαν έναν από τους πρωτοπόρους των Συνεταιρισμών στην Ελλάδα, τον Νικόλαο Μιχόπουλο.

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με κάθε τοπικό φορέα για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της περιοχής καθώς και για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η στήριξη των ανθρώπων που έχουν παραμείνει στην Ελληνική ύπαιθρο και αγωνίζονται φροντίζοντας την Ελληνική Γη είναι υποχρέωση μας.

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Δημήτρη Τσαρακλημάνη με θέμα: “Η ζωή και το τέλος ενός Αποστόλου του Εθνικισμού (Κορνήλιος Ζελέα Κοντρεάνου)”. Στην εμπεριστατωμένη ομιλία ο Συναγωνιστής ανέφερε τον Αγώνα τον οποίο έδωσε ο Κοντρεάνου για την διάδοση του Εθνικισμού από  φοιτητής ακόμη  μέσα στα μαρξιστικά πανεπιστήμια, με ανύπαρκτα οικονομικά μέσα και πως κατάφερε να το πετύχει, καθυποτάσσοντας όπως είπε ο ίδιος, την ύλη  στο πνεύμα και τη δύναμη της θελήσεως.

Ανέφερε την λυσσασμένη αντίδραση του συστήματος τις διώξεις και τις φυλακίσεις από το υποταγμένο στον διεθνή σιωνισμό καθεστώς  αλλά και τις νίκες που διεξήγαγε μέσα σε δικαστικές αίθουσες από έντιμους δικαστές της πατρίδας του. Οι αγώνες της “Σιδηράς Φρουράς” επιβραβεύθηκαν εν μέρει από τους συμπατριώτες του στέλνοντας τους στο κοινοβούλιο της χώρας του αλλά και έφερε προ τετελεσμένων αποφάσεων το καθεστώς, για οριστική απαλλαγή της ενοχλητικής φωνής των Εθνικιστών. Στις 29 Νοεμβρίου 1938 καθεστωτικοί αστυνομικοί τον εκτέλεσαν αφού πρώτα τον στραγγάλισαν μαζί με άλλους δώδεκα συντρόφους του και με τον τρόπο αυτό τον καθιέρωσαν σαν ένα Μάρτυρα του Εθνικισμού.

Τέλος απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς που ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη πατρίδα μας και τον πολυμέτωπο Αγώνα του κινήματος ενάντια στους ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους. Η επικοινωνία έλαβε πέρας με άπαντες σε θέση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο καθώς και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn532#ixzz4EHLcgeCe

Exit mobile version