Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση ετοιμάζουν οι «μπαχαλάκηδες»: Παγκόσμια (!) σύναξη «αναρχικών» στο ΑΠΘ

Νέα πρόκληση ετοιμάζουν οι «μπαχαλάκηδες»: Παγκόσμια (!) σύναξη «αναρχικών» στο ΑΠΘ

Το γενικό ξεχαρβάλωμα του κρατικού μηχανισμού και η επικράτηση των παρακρατικών μηχανισμών αποτελεί κάτι το οποίο  διαπιστώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έτσι, λοιπόν, η κοινότητα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ενημερώθηκε ότι από 15 έως 24 Ιουλίου τα πάρκα της πανεπιστημιούπολης θα… φιλοξενήσουν «αναρχικούς» από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη! Πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με το όνομα No Border, η οποία ανήκει στον αναρχικό χώρο και αναζητώντας κανείς πληροφορίες στο Διαδίκτυο βρίσκει πως έχει απλά κυκλοφορήσει εφημερίδα, φυσικά με ανάλογο περιεχόμενο. Η συγκεκριμένη οργάνωση απηύθυνε την πρόσκληση για το NoBorder Camp στο ΑΠΘ.

Περιλαμβάνει… ποικίλο πρόγραμμα με ομιλίες «αναρχικού» περιεχομένου, συναυλίες και κυρίως πορείες διαμαρτυρίας σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, στη λειτουργία των οποίων αντιτίθενται οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες.

Με το έτσι θέλω, δηλαδή, κάποιοι αληταράδες θέλουν να χρησιμοποιήσουν δημόσια χρήματα, δωρεάν φυσικά, για να συζητήσουν τις αντιφυσικές, αντεθνικές και χαοτικές απόψεις τους και πολύ περισσότερο να τις μετατρέψουν αργότερα σε πρακτική εφαρμογή. Επιτέλους, αυτό το παραμύθι, με όλους αυτούς τους κοινωνικά ανιστόρητους και μισάνθρωπους «αναρχικούς» με τα αναρίθμητα εσωτερικά ψυχολογικά προβλήματα, πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Ας θυμηθούμε και τα πρόσφατα γεγονότα καταστροφών στο Πολυτεχνείο για τρία συνεχόμενα Σαββατόβραδα, από τους δήθεν «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο το Πολυτεχνείο και τις διάφορες «συναυλίες» ή «πάρτυ» που γίνονται στον χώρο ξεκινούν από εκεί τις καταστροφές που προξενούν επί της Πατησίων.

Και όμως, η λύση είναι απλή: αν οι «εκδηλώσεις αυτές» διοργανώνονται από μη φοιτητικά στοιχεία δεν θα πρέπει πλέον να παίρνουν άδεια διεξαγωγής! Αν όμως αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται από φοιτητικούς συλλόγους και σχήματα, θα πρέπει να υπογράφουν χαρτί με το οποίο θα συμφωνούν ότι είναι εκείνοι οι  απολύτως υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης και την αποτροπή επεισοδίων και βανδαλισμών. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει αυτοί οι σύλλογοι ή σχήματα να καλύψουν το όποιο εύρος των ζημιών.

Είναι τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολο για το ανίκανο και αντεθνικό κράτος του «συνταγματικού τόξου» να προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση και στην υλοποίησή της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-etoimazoun-oi-mpachalakhdes.-pagkosmia-sunajh-anarchikwn-sto-a#ixzz4EKAB30U3

Exit mobile version