Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αλβανοί UCKάδες ως έμποροι ναρκωτικών και οι αλήθειες που πρέπει να ακουστούν

Οι αλβανοί UCKάδες ως έμποροι ναρκωτικών και οι αλήθειες που πρέπει να ακουστούν

Αν σε κάτι πρέπει να σταθούμε από την πρόσφατη επιχείρηση της ειδικής ομάδας της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια, αυτό έχει να κάνει με το περιεχόμενο της ταυτότητας δύο εκ των συλληφθέντων, οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε κάποια εφημερίδα: «Το έναυσμα για το στήσιμο της επιχείρησης, δόθηκε όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες συνελήφθη στη Ν. Ιωνία ένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος είχε στην κατοχή του 37 κιλά χασίς και ένα Καλάσνικοφ, και αποδείχθηκε πως είχε τροφοδοτήσει με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, την Μαφία των Εξαρχείων. Έτσι στήθηκε η επιχείρηση και οι 12 Αλβανοί, ανάμεσά τους μια γυναίκα και οι τρεις Έλληνες, επίσης ανάμεσά τους μια γυναίκα, συνελήφθησαν επί το έργον, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες χασίς κοκαΐνης και ηρωίνης. Μάλιστα δυο από τους συλληφθέντες έχουν στα πόδια τους τατουάζ με το έμβλημα του “UCK” του Αλβανικού Εθνικού Στρατού, και εξετάζεται πλέον εάν έχουν σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις της χώρας τους».

Ξεκινάμε από το τέλος και λέμε ότι εκτός από το να εξετάζεται αν τα καθάρματα αυτά, που πουλούσαν τον θάνατο σε απελπισμένους συνανθρώπους μας, είχαν σχέση με ακροδεξιά οργάνωση της χώρας τους, πολύ περισσότερο θα πρέπει να εξεταστεί αν έχουν σχέση με συγκεκριμένα κυκλώματα του εγχώριου «αντιεξουσιαστικού» χώρου. Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό ότι οι αλβανοί, εδώ και πολλά χρόνια, κάνουν απόλυτο «κουμάντο» στον εγχώριο «αντιεξουσιαστικό» χώρο, ειδικά στην πλατεία Εξαρχείων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι φωνές των παρακρατικών «αναρχικών» ή απλώς «χρήσιμων ηλιθίων» για τον «κακό Εθνικισμό», με το επιδεικτικό κάψιμο Σημαιών, περιορίζεται μόνο στον Ελληνικό Εθνικισμό. Ουδέποτε έχει ακουστεί τίποτα για καταγγελία απ΄αυτούς του αλβανικού επεκτατισμού, πολύ περισσότερο δε δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένα κάψιμο αλβανικής σημαίας από «αναρχικούς». Η σύλληψη των εν λόγω εμπόρων ναρκωτικών, με τα εμβλήματα του UCK ως τατουάζ, είναι μια ακόμη απόδειξη όχι μόνο της πλήρους ασυλίας που είχαν από τους «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων, αλλά και των «εμπορικών» συναλλαγών μαζί τους. Οι διάφοροι πνευματικά ανάπηροι, κακόψυχοι και με ανομολόγητα ψυχικά κόμπλεξ που «συγχαίρουν» αυτούς που δολοφόνησαν (ή εκτέλεσαν, πάρτε το όπως θέλετε) έναν έμπορο λευκού θανάτου με το ψευδώνυμο Χαμπίμπι, ας μάθουν επιτέλους ότι σε καμία περίπτωση δεν το έκαναν για ιδεολογικούς λόγους αντίθεσης στην πώληση ναρκωτικών, αλλά στο πλαίσιο των ξεκαθαρισμάτων λογαριασμών για τον έλεγχο της πλατείας.

Βοά η περιοχή ότι εδώ και καιρό υπάρχει η αντιπαλότητα μεταξύ αλβανών και ελληνόφωνων συνεργατών τους από τη μια πλευρά, ενώ από την άλλη διαφόρων αράβων. Αν κάποιοι είναι τόσο ανεγκέφαλοι ώστε να «χάβουν» το περιεχόμενο μιας προκήρυξης, όπου κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά της πραγματικής απεικόνισης που επικρατεί στον κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών, οι υπόλοιποι πρέπει να δούμε το δάσος και όχι να αφοσιωθούμε στο δέντρο.

Οι «αντιεξουσιαστές» όχι μόνο δεν είναι εναντίον της εξουσίας, όχι μόνο  την ενδυναμώνουν προωθώντας όλα όσα αυτή προστάζει (πολυπολιτισμικότητα, εθνομηδενισμός, διάλυση του κοινωνικού ιστού, εποικισμός της Χώρας), αλλά επενδύουν και πάνω στην κατάρρευση και την καταστροφή της ανθρώπινης ζωής, συμμετέχοντες κι αυτοί (ή τουλάχιστον ένα μέρος τους) στο εμπόριο ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: Αλβανοί κατσαπλιάδες λήστευαν, βασάνιζαν και συνεργαζόντουσαν με τους εγχώριους «αναρχικούς»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-albanoi-uckades-ws-emporoi-narkwtikwn-kai-kapoies-alhtheies-pou-prepei-n#ixzz4EN9xJv8W

Exit mobile version