Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Μετά από τις αποκαλύψεις με την ανακοίνωση που έκαναν ο γνωστοί και καθόλου άγνωστοι παρακρατικοί ότι αυτοί εκτέλεσαν τον πρεζέμπορα και τόνισαν ιδιαίτερα και ξεκάθαρα ότι είναι οπλισμένοι, αντέδρασε με χρονική καθυστέρηση πολλών ετών η ΕΛΑΣ πραγματοποιώντας συλλήψεις, κατά δήλωση της, εμπόρων ναρκωτικών και ό,τι έχει σχέση με τη συγκεκριμένη παραβατικότητα. Δεν μάθαμε καμιά εξέλιξη όμως για τους παρακρατικούς, οι οποίοι προ καιρού έκαναν παρέλαση στα Εξάρχεια επιδεικνύοντας μάλιστα και τον οπλισμό τους. Μάλιστα τότε πηγές της Αστυνομίας μίλησαν για ψεύτικα όπλα μέχρι να τους διαψεύσουν οι ίδιοι με την εκτέλεση του εμπόρου ναρκωτικών. Κράτος – μαριονέτα εδώ και πολλά χρόνια το οποίο ανέχεται με τον τρόπο του την προκλητικότητα δημιουργώντας ένα άβατο στη περιοχή των Εξαρχείων που εξυπηρετεί και τις δύο προαναφερόμενες πλευρές. Βρωμιά και δυσωδία παντού και η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, με επίκεντρο το 8ο Συνέδριο του Κινήματος

Άρχισε λένε επιδρομές η εφορία. Δηλαδή  βγήκαν οι πληρωμένοι να κυνηγήσουν όσους ακόμη έχουν τα λίγα προς το ζην ή ακόμη και άνεργους που σε κάποιες περιπτώσεις καλούνται να πληρώσουν με ανύπαρκτο εισόδημα. Γιατί για τα μεγάλα ψάρια και τους μεγάλους οφειλέτες προς την εφορία καμιά πρόθεση δεν υπάρχει. Ένα ανάλγητο κράτος το οποίο εξοντώνει συστηματικά τους πολίτες τόσο με την οικονομική πολιτική των μνημονίων αλλά και με το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Είναι απολύτως σαφές ότι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, σήμερα οι Έλληνες θα ήταν ήδη μειοψηφία στην Πατρίδα τους έχοντας αντικατασταθεί με την πανσπερμία εθνών που εισβάλουν ανενόχλητα στην πατρίδα μας.

Ε.Τ.

Κατάντια! Η Μέρκελ αναφέρει την Ελλάδα ως παράδειγμα για την άσκηση λιτότητας και την υποδοχή «προσφύγων»

Κάπου στη δεκαετία του ΄90 οι Έλληνες καλούνταν να νιώσουν υπερήφανοι, επειδή ένας μαθητής υπήκοος Αλβανίας, γινόταν σημαιοφόρος του σχολείου του. Ατέλειωτες ώρες πλύσης εγκεφάλου ώστε να κατανοηθεί πλήρως η τιμή που γινόταν στην πατρίδας μας από ένα αλλοδαπό «άριστο» μαθητή να σηκώσει το εθνικό σύμβολο. Πέρασαν τα χρόνια και ο τότε μαθητής, από τις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι έτσι τον συμβούλευαν να λέει και δεν αισθάνθηκε ποτέ Έλληνας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στις μέρες με δυο αδέλφια από την Αφρική, οι οποίοι και αυτοί σήμερα «αισθάνονται» Έλληνες και θέλουν να υπηρετήσουν μάλιστα στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας όπως πανηγυρικά μας ανακοινώνουν τα δεξιά και αριστερά μέσα ενημέρωσης, τα οποία συναγωνίζονται σε διεθνισμό το ένα το άλλο. Μάλιστα ως ελληνοποιημένοι από τη χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου είχαν ενταχθεί και στην εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης δείχνοντας ένα «ενοποιημένο» εθνικά σύνολο παικτών. Έτσι όλα τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά μας συμβουλεύουν πόσο περήφανοι πρέπει να είμαστε για τη τιμή που μας κάνουν τα δυο αυτά αδέλφια, όπως κάποτε και με τον Τσενάι. Η περίπτωση αυτή αποτελεί ένα παραπέτασμα καπνού ώστε να μην αντιλαμβάνονται οι Έλληνες την αντικατάσταση πληθυσμού, η οποία είναι σε εξέλιξη, λόγω του δημογραφικού και της επιβολής των μνημονίων. Ίσως μετά από μερικά χρόνια πληροφορηθούμε ότι ούτε και αυτοί ένιωσαν Έλληνες, αλλά τα έλεγαν όλα αυτά επειδή τους συμβούλευαν να τα πουν φυσικά με το αζημίωτο μιας και σαν παίκτες της εθνικής έχουν οικονομικές απολαβές, επίσημα τουλάχιστον. Η «επιθυμία» τους να υπηρετήσουν μάλιστα στο στρατό ίσως έγκειται στο γεγονός ότι κάποιος μακρινός πρόγονός τους πολέμησε στην Ελλάδα. Ίσως κάποιος πολεμιστής στο ασκέρι του Ιμπραήμ από αυτούς που οι Έλληνες τότε τους αποκαλούσαν «αραπάδες» μιας και προέρχονταν από την Αφρική. Και ο κατήφορος δεν έχει σταματημό για το ψευτορωμέικο.

Ν.Π.

Το «ειρηνικό» ΝΑΤΟ και η επόμενη μεγάλη σύγκρουση στην Ασία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-iouliou-2016#ixzz4ENAOqJqW

Exit mobile version