Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκαρίστηκαν οι ανθέλληνες: Η Ελληνική Νεολαία έχει ακόμα πίστη στα Ιδανικά του Έθνους μας – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρίστηκαν οι ανθέλληνες: Η Ελληνική Νεολαία έχει ακόμα πίστη στα Ιδανικά του Έθνους μας - ΒΙΝΤΕΟ

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Ακόμα και στην Βουλή των Εφήβων βιώνει σκληρή αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίκεντρο της σφοδρής κριτικής που δέχτηκε ο πρωθυπουργός δεν ήταν ούτε τα κονδύλια, ούτε τα διάφορα μαρξιστικά τσιτάτα των εποχών που ο ίδιος ήταν πρόεδρος δεκαπενταμελούς και καταληψίας.

Αυτό θα πρέπει να ήταν και το πιο ανησυχητικό, αφού κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου οι έφηβοι βουλευτές αμφισβήτησαν ευθέως την πολιτική Φίλη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα αρχαία ελληνικά αποτελούν βάση για την σωστή γνώση των νεοελληνικών, πως η πρωινή προσευχή και οι παρελάσεις πρέπει να διατηρηθούν και  πως τα θρησκευτικά αποτελούν «εθνικό κεφάλαιο».

Oι Έλληνες μαθητές επέδειξαν τόσο μεγάλο σθένος και εθνικό φρόνημα για να βρεθούν απέναντι στους ανθέλληνες και να τους πούν τα πρέποντα. «Δεν έχω δει ποτέ μου δέντρο και φυτό να επιβιώνει χωρίς τις ρίζες του κι έτσι η νέα ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα αρχαία» επισήμανε μαθητής λυκείου κάνοντας τον Φίλη να «αφρίσει».

Ο ανθέλληνας και γραφικός Φίλης δεν έχασε την ευκαιρία και το θράσος τους και υπερασπίστηκε ενώπιον των Εφήβων, με ύφος χιλίων διεθνιστικών πιθήκων, τις αβάσιμες και αντεπιστημονικές αρλούμπες που παράγει ο Λιάκος και το υπόλοιπο ανθελληνικό επιτελείο του. Αποκάλεσε τα αρχαία ελληνικά «νεκρή γλώσσα» και είπε στα παιδιά πως «απαιτούνται ουδετερόθρησκα σχολεία».

Ένας μαθητής μάλιστα του απάντησε αιχμηρά, λέγοντάς του: «Καταργώντας τη χριστιανική παιδεία και τις παρελάσεις στρέφεστε εναντίον του λαού και της εθνικής μας ταυτότητας».

Βεβαίως, οι απόψεις του Φίλη δεν είναι κάτι καινούργιο. Τις ίδιες ανοησίες έλεγε και η Ρεπούση. Ανοησίες, αξίζει να σημειωθεί, που δεν προέρχονταν από άγνοια, αφού όλος ο πολιτισμένος κόσμος διδάσκει αρχαία Ελληνικά στα παιδιά του εκάστοτε Γένους του, αλλά από δόλο και μίσος για την Ελλάδα, αφού η καλλιέργεια εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης αποτελούν ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ του Συντάγματος, αλλά – ακόμα περισσότερο – το διατάζει η ασφάλεια της Πατρίδος μας από τις επιπτώσεις των αντεθνικών δογμάτων που ασπάζονται οι αντεθνιστές, μαρξιστές και φιλελεύθεροι.

Το παρήγορο της όλης υποθέσεως και χρήζει επαναλήψεως είναι το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων Μαθητών, που αποστόμωσαν τον Φίλη, τον έκαναν να κοιτάει για άλλη μία φορά με το απλανές βλέμμα της αγελάδας και τον ανάγκασαν να δείξει και πάλι το αντιπαθές πρόσωπό του. Οι νέοι της Ελλάδος αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι παρά τις προσπάθειες των παγκοσμιοποιητών να τους αποχαυνώσουν και τους αποτραβήξουν από το φως της Εθνικής Συνείδησης στον βούρκο του απάτριδου καταναλωτισμού.

Ταυτοχρόνως, μία σκέψη βασάνιζε τον Αλέξη Τσίπρα, πέραν της προφανούς κατήφειας που κατέκλυζε όλους τους αντεθνιστές. Αλήθεια, Αλέξη, τι θα ψηφίσουν οι 17ρηδες;

Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες, πολιτικάντηδες! Πάρτε το χαμπάρι!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sokaristhkan-oi-anthellhnes-h-ellhnikh-neolaia-echei-akoma-pisth-sta-idanik#ixzz4ENCvsVMP

Exit mobile version