Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αριστερά δεκανίκια του Τσίπρα επιχειρούν να βγουν από την πολιτική ναφθαλίνη

Τα αριστερά δεκανίκια του Τσίπρα επιχειρούν να βγουν από την πολιτική ναφθαλίνη

Το σύστημα στην προσπάθειά του να σταματήσει την συνεχόμενη αύξηση της επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τον Ελληνικό Λαό προσπαθεί να δημιουργήσει διάφορα αναχώματα, τόσο δεξιάς όσο και αριστερής προέλευσης και πολιτικής τοποθέτησης, ελπίζοντας ότι η αγανάκτηση και η οργή των Ελλήνων για την εθνοκτόνο αντιλαϊκή εφαρμογή των Μνημονίων δεν θα τους οδηγήσει προς το ανεξέλεγκτο από το ανθελληνικό καθεστώς Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενες απ’ αυτό καταστάσεις.

Επειδή, λοιπόν, το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μια «αβάντα» από τα ΜΜΕ στην υποτιθέμενη αντιμνημονιακή στάση του Λαφαζάνη και της Κωνσταντοπούλου, είναι καλό να υπενθυμίσουμε ότι τα δύο συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα κρατούσαν «το φανάρι» στον Τσίπρα για τις βρωμοδουλειές του και την κατεύθυνση της Χώρας προς το τρίτο Μνημόνιο από την αρχή μέχρι το τέλος σχεδόν της πρώτης θητείας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική εξουσία.

Γνώριζαν τα πάντα από την αρχή (όπως άλλωστε ομολόγησε και ο «σύντροφος» Ρινάλντι της ΚΟΕ) και όμως έκατσαν μαζί με τον Τσίπρα, έως ότου να ολοκληρώσει το ασφυκτικό σχέδιο της υλοποίησης του τρίτου Μνημονίου και της προδοσίας του ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού. Μέχρι και από το προεδρικό μέγαρο πέρασαν την επομένη του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, εν γνώσει τους ότι το ΟΧΙ είχε μετατραπεί σε ΝΑΙ.

Και μόνο όταν σιγουρεύτηκαν ότι το τρίτο Μνημόνιο θα περάσει στην Βουλή, με τις ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και Ποταμιού, τότε μόνο διαχωρίστηκαν, προσδοκώντας ότι θα μπορούσαν να προωθήσουν τα δικά τους κομματικά συντηρητικά συμφέροντα.

Βεβαίως, ο Λαός τους αντελήφθη πέρυσι τον Σεπτέμβριο και τους άφησε εκτός Βουλής. Τώρα, πατώντας πάνω στην έξαρση των συνεπειών του τρίτου Μνημονίου, το οποίο οι ίδιοι στήριξαν ως συνένοχοι του Τσίπρα μέχρι το τέλος, επιχειρούν να βγουν με τα ξεχωριστά κομματικά μαγαζάκια τους από την πολιτική ναφθαλίνη, με την ελπίδα ότι ο Ελληνικός λαός θα ξεχάσει αυτή την φορά ότι κρατούσαν «το φανάρι» του Τσίπρα στον δρόμο για την δημιουργία του τρίτου Μνημονίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-aristera-dekanikia-tou-tsipra-epicheiroun-na-bgoun-apo-thn-politikh-naft#ixzz4EPByTRta

Exit mobile version