Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Μπετονάροντας» το χτίσιμο της Εθνικής Αντίστασης

«Μπετονάροντας» το χτίσιμο της Εθνικής Αντίστασης

Μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 τόσο ο Τσίπρας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά υποστήριζαν ότι η έλευση της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης στην εξουσία θα οδηγούσε  στην κατάργηση των Μνημονίων και την χάραξη μιας νέας πορείας για την επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας και την αποσυμφόρηση της φτωχοποίησης των Ελλήνων.

Αντί, όμως, οι μνημονιακές πολιτικές της προηγούμενης πενταετίας να αποτελέσουν όντως παρελθόν και να πεταχτούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, απεναντίας έγιναν οι αιχμές του δόρατος της νέας κυβερνητικής πολιτικής, επαυξημένες μάλιστα από ένα τρίτο πολύ χειρότερο Μνημόνιο.

Για την επόμενη τριετία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δέσμευσε την Πατρίδα και τον Λαό για την εφαρμογή μιας αδυσώπητης και στραγγαλιστικής νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής, κατευθείαν εμπνευσμένη από την περιβόητη «Σχολή του Σικάγο». Ανάλογου είδους πολιτικές οικονομικές πολιτικές Μνημονίων είχαν δοκιμαστεί στο παρελθόν σε τριτοκοσμικές χώρες, ρίχνοντας τους λαούς τους για πολλά χρόνια στην σκληρή λιτότητα και στην «αγκαλιά» των διεθνών τοκογλύφων.

Παίρνοντας την διαχείριση της μνημονιακής σκυτάλης από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παράδωσε κι αυτή τα ηνία της Χώρας στους αδίστακτους πιστωτές, έχοντας ως υπηρετικό τους προσωπικό όλους τους εγχώριους πολιτικάντηδες αχυρανθρώπους του κομματικού συστήματος εξουσίας του «συνταγματικού τόξου». Από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα 6 κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, τα οποία ανέλαβαν κατά καιρούς την διαχείριση των Μνημονίων, ακολουθούν την ίδια εθνοβλαβή γραμμή του πλήρους ξεπουλήματος  των πάντων δια μέσου της αποκρατικοποίησής τους.

Η νυν συγκυβέρνηση δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς στις προθέσεις της έχει και αυτή την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της Χώρας, πουλώντας τα πάντα σε τιμές ευκαιρίας. Για ένα «πιάτο φακές» παραχωρούνται νευραλγικές θέσεις και πόστα Εθνικού χαρακτήρα και σημασίας, μόνο και μόνο για να εξασφαλιστεί ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα χάσουν απολύτως τίποτα από τα υπέρογκα κέρδη τους.

Την ώρα, λοιπόν, κατά την οποία οι διάφορες αριστερές και δεξιές πολιτικές συνιστώσες του συστήματος συναινούν στην συνέχιση της απολεσθείσας Εθνικής Κυριαρχίας και της αφαίμαξης πόρων από τα δοκιμαζόμενα λαϊκά στρώματα, η ενδυνάμωση και η ενίσχυση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου, αποτελεί μονόδρομο για το «μπετονάρισμα» του «χτισίματος» της Αντίστασης των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpetonarontas-to-chtisimo-ths-ethnikhs-antistashs#ixzz4EUsUnRDV

Exit mobile version