Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμμαχος της διαπλοκής αποδεικνύεται ο Τσίπρας

Σύμμαχος της διαπλοκής αποδεικνύεται ο Τσίπρας

Μια από τα ίδια και συνεργός της διαπλοκής, την οποία υποτίθεται ότι καταπολεμά, αποδείχτηκε ο Τσίπρας με την χθεσινή του συνέντευξη, σε μια από τις τηλεοπτικές ναυαρχίδες της διαπλοκής, τον Σκάι. Από τα λεγόμενά του φάνηκε ξεκάθαρα ότι σκοπός του δεν είναι να τελειώνει με την διαπλοκή και να δημιουργήσει ένα υγιές τηλεοπτικό πεδίο, αλλά να φτιάξει μια δικών του συμφερόντων διαπλοκή, αντικαθιστώντας την προηγούμενη. Σ’ αυτή την προσπάθειά του θα υπάρξει συνεργασία με παλιούς και νέους «παίχτες».

Με μια πρωτοφανή δήλωση για πρωθυπουργό που εξελέγη από τον Λαό για να συγκρουστεί με τα συστήματα διαφθοράς που ταλαιπωρούν τον τόπο, ο Τσίπρας ομολόγησε με θράσος-σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σκάι- ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος είναι ιδιοκτήτης σταθμού και παράλληλα προμηθευτής του Δημοσίου, «παγώνοντας» όσους πίστεψαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έβαζε τάξη στο αδιαφανές τοπίο των ΜΜΕ.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι και σ’ αυτήν την περίπτωση ο Τσίπρας τα γυρίζει εντελώς σ’ όλα όσα έλεγε μέχρι πρότινος για τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, οι οποίοι από το 1989 μέχρι σήμερα με την ανήθικη και παρασιτική δραστηριότητά τους έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα.

Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση όχι μόνο δεν πολεμά την διαπλοκή, αλλά προσπαθεί να την καταστήσει πανίσχυρη, αρκεί αυτή να συμμαχήσει μαζί της, ώστε να κερδίσουν και οι δυο. Μια ακόμη περίπτωση κατά την οποία η νέα κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και αθετεί, με τον πλέον προκλητικό τρόπο, μια ακόμη υπόσχεσή της προς τον Ελληνικό Λαό.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Ο επικίνδυνος Τσίπρας συνεχίζει επάξια το καταστροφικό έργο της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε., ξεπουλά τον πλούτο της Ελλάδος στην διεθνή τοκογλυφία και καταστρέφει ό,τι απέμεινε όρθιο στην καθημαγμένη ελληνική οικονομία“.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summachos-ths-diaplokhs-apodeiknuetai-o-tsipras#ixzz4EUwaWtTW

Exit mobile version