Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο περιοδικό “Μαίανδρος” που κυκλοφορεί εντός των ημερών – ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Απόρρητα τηλεγραφήματα, μαρτυρικές καταθέσεις, όλο το πολιτικό παρασκήνιο

Στο περιοδικό “Μαίανδρος” που κυκλοφορεί εντός των ημερών - ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Απόρρητα τηλεγραφήματα, μαρτυρικές καταθέσεις, όλο το πολιτικό παρασκήνιο

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστο Χρίστου

Ύστερα από μία καθυστέρηση, η οποία εν μέρει δικαιολογείται από τις συνεχείς πολιτικές εξελίξεις, η ιδεολογική επιθεώρηση «Μαίανδρος» θα βρίσκεται σε λίγες μέρες και πάλι μαζί σας με το 13ο και ελπίζουμε όχι… γρουσούζικο τεύχος.

Στο τεύχος αυτό, το οποίο περιέβαλλαν με αγάπη και θέρμη όλοι οι συντελεστές, ξεκινάμε με μία ανάλυση περί της φιλελεύθερης ψευδαίσθησης για δήθεν τέλος του πολέμου, μέσω της οικονομικής παγκόσμιας διαπλοκής, που δήθεν θα καταστήσει τις συρράξεις ασύμφορες

Στη συνέχεια έχουμε κείμενο περί της «αγροτικής εξεγέρσεως» των Τρικάλων το 1925, προκειμένου να αποδειχθεί για άλλη μία φορά ότι οι κομμουνιστές υποδύονται τους υπερασπιστές των εργατών και των αγροτών, ενώ πρώτον ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς και δεύτερον στους τέλος τους προδίδουν με την πρώτη ευκαιρία.

Ακολούθως, ταξιδεύουμε στους αρχέγονους Ορεινούς Όγκους της Πατρίδας μας, περιγράφοντας τους θρύλους και τις παραδόσεις, τους Υψηλούς Συμβολισμούς και τις πραγματικότητες του Αθάνατου Ελληνικού Τοπίου, το οποίο ενέπνευσε ποιητές και καλλιτέχνες, ανθρώπους του μόχθου και ανέθρεψε Ήρωες.

Με φόντο της εκλογές στην Κύπρο μας και την δυναμική είσοδο στην Βουλή των Αντιπροσώπων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, φροντίσαμε και σας εξασφαλίσαμε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο του Ε.ΛΑ.Μ., Χρίστο Χρίστου, προκειμένου να μας μιλήσει για ιδεολογικά και πολιτικά θέματα μείζονος σημασίας για τον Ελληνισμό.

Ακολουθεί ένα άρθρο, το οποίο είναι τρόπον τινά «επετειακό», αν μπορεί κανείς να μιλήσει για την «επέτειο» μίας τραγωδίας. Παρακάμπτοντας τις ηρωικές μάχες που έδωσε η Εθνική Φρουρά και η ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο μας μεταφέρει στα γραφεία και τους διαδρόμους, στους χαρτοφύλακες και τις πολιτικές ίντριγκες και προδοσίες που οδήγησαν στην συμφορά, εκείνο τον Αύγουστο του 1974 όταν τα κεριά άναβαν όχι για τις ψυχές των αγνοούμενων και των νεκρών, αλλά για την υποδοχή των προδοτών.

Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στην Υπερβορέα, την μυθική Πατρίδα του Θεού Απόλλωνα, που αποτέλεσε επίκεντρο αναζητήσεων και θεωριών που έφτασαν μέχρι τον Δεύτερο Μεγάλο Πόλεμο.

Ακολουθεί ένα άρθρο το οποίο καταπιάνεται με την ηρωική μορφή των βουνών και της κλεφτουριάς, τον Αντώνη Κατσαντώνη, ο οποίος μαρτύρησε στα χέρια των Οθωμανών, προτού προλάβει να αισθανθεί υπερήφανος για την Επανάσταση του 1821.

Στη συνέχεια εγκύπτουμε στα θεμέλια της Ιδεολογίας μας, αντλώντας έμπνευση από την σύνδεση εκάστου ημών με το δέντρο της φυλής μας και την Θεία Δημιουργία.

Τέλος, πραγματοποιούμε μία «κατάδυση» σε πλευρές της Ιστορίας, οι οποίες σκοπίμως παρέμειναν σκοτεινές, προκειμένου να μην διαφανεί η επιρροή τους στο ιστορικό γίγνεσθαι. Ο λόγος περί σκοτεινών σιωνιστικών ραδιουργιών, οι οποίες αποτελούν καταλύτη για τις εξελίξεις του σύγχρονου κόσμου και την σημερινή παρακμή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-periodiko-maiandros-pou-kukloforei-entos-twn-hmerwn-anoigoume-ton-fakel#ixzz4EV1hWMMz

Exit mobile version