Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πλήθος αντιφάσεων από τον μάρτυρα Κοντονικόλα – Αποκρύπτουν την αλήθεια τα συστημικά ΜΜΕ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πλήθος αντιφάσεων από τον μάρτυρα Κοντονικόλα - Αποκρύπτουν την αλήθεια τα συστημικά ΜΜΕ

Τα αργυρώνητα ΜΜΕ συνεχίζουν το έργο τους παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ενώ τα σενάρια περί «οργανωμένης δολοφονίας» και «ταγμάτων εφόδου» καταρρίπτονται πλήρως από τα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις των μαρτύρων, τα ΜΜΕ της διαπλοκής προβαίνουν σε μονομερείς διαρροές και επιλεκτικές αναφορές με στόχο να διαστρεβλώσουν τα πραγματικά γεγονότα.

Ενοχλημένα από το γεγονός ότι η δίκη δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν τα αφεντικά τους, αποσιωπούν τα στοιχεία που προκύπτουν καθημερινά υπέρ της αθωότητας των Βουλευτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κατάθεση του Ηλία Κοντονικόλα ο οποίος υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων τις οποίες όμως αποκρύπτουν όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα της κατάθεσής του (11-07), ερωτηθείς από τους Εισαγγελείς Αδαμαντία Οικονόμου και Στυλιανό Κωσταρέλλο σχετικά με το αν ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος από τη Χρυσή Αυγή, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι πρόκειται περί τυχαίου γεγονότος:

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-plhthos-antifasewn-apo-ton-martura-kontonikola-apokrupto#ixzz4EWiAu0Nw

Exit mobile version