Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική

Την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών Γερμενή Γεωργίου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις του τόπου.

Ο Συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στην άνανδρη επίθεση παρακρατικών στοιχείων στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο Μαρούσι, εκεί όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν την πρόσοψη των γραφείων και παρών στα γεγονότα ήταν ο γιoς ενός υπουργού της κυβερνήσεως, με τον πατέρα του και υπουργό να διατρανώνει εντός του κοινοβουλίου την άποψη του περί υπερηφάνειας για τις βανδαλιστικές τάσεις του παιδιού του!

Όμως όπως τόνισε, όσες μεθοδεύσεις και να μηχανευτούν, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει ριζώσει στις καρδιές των Ελλήνων και ιδιαίτερα των νέων και παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη με σταθερές τάσεις ανόδου! Έπειτα έκανε εκτενή αναφορά στο ότι έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα ασθένειες που αγνοούσαμε πολλά έτη εξ αιτίας των τρομερών εστιών μολύνσεως που έχουν αποδειχτεί τα κατά τόπους κέντρα φιλοξενίας που φιλοξενούν ανθρώπους στους οποίους δεν έχουν γίνει καν στοιχειώδεις ιατρικές εξετάσεις!

Ακόμη σημείωσε το γεγονός ότι οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για πλήρη αποξένωση των Ελλήνων μαθητών από την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, θα αποτύχουν χάρη στην ίδια αντίσταση της Νεολαίας των σχολείων μας, μιας Νεολαίας που δείχνει πυγμή και καταγγέλλει την τάση της αποξένωσης από την Γλώσσα των Πατέρων μας και μέσα από την βουλή!

Ακόμα μας ενημέρωσε σχετικά με το υψηλό Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων της Θράκης, οι οποίοι μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας και σε απίστευτες προκλήσεις και δυσκολίες, παραμένουν πιστοί στην Ελλάδα παρά την αισχρή προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου που προσπαθεί να εξαφανίσει από παντού κάθε Ελληνική Σημαία! Οι Έλληνες της Θράκης μάχονται και στο τέλος θα καταφέρουν να δώσουν τέλος στις απειλές και στον εκφοβισμό των τούρκων πρακτόρων!

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας μας πως είναι επιβεβλημένο να παρακινήσουμε τους Συμπατριώτες μας να ενημερώνονται για τις θέσεις μας και τις απόψεις μας από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα του Κινήματος, είναι ύψιστη ανάγκη να ξεσηκώσουμε τους κοντινούς μας ανθρώπους ώστε να πιστέψουν στη σωτηρία της Πατρίδας μας και είναι χρέος μας προς την Ιστορία να πορευτούμε εμπρός και να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω εάν δεν σωθεί η Ελλάδα μας! Η εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh4#ixzz4Ea1V48fW

Exit mobile version