Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πίστη στον σουλτάνο Ερντογάν δηλώνουν από την Αλεξανδρούπολη οι πράκτορες της Άγκυρας – ΒΙΝΤΕΟ

Ό,τι θέλουν κάνουν οι ανεξέλεγκτοι πράκτορες της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη, οι οποίοι δεν υπολογίζουν καθόλου την Ελληνική Πολιτεία.

Σήμερα ο πρώην Πασόκος βουλευτής, Αχμέτ Χατζηοσμάν και γνωστός πράκτορας της Άγκυρας, τον οποίο έχει καταγγείλει δημόσια η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή μετέβη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με τον ψευδομουφτή Μετέ και τους υπόλοιπους τουρκόφρονες του DEB ζήτησε να γίνουν άμεσα δεκτές οι εντολές του σουλτάνου Ερντογάν και να εκδοθούν οι πραξικοπηματίες στην Τουρκία.

Τις δηλώσεις του μάλιστα τις έκανε και στα τουρκικά, μιλώντας στην τουρκική κρατική τηλεόραση, στέλνοντας μήνυμα πως οι πράκτορες της Άγκυρας είναι στην Ελληνική Θράκη κράτος εν κράτει!

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Φωτογραφίες: 

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην Κομοτηνή όπου και συγκεντρώθηκαν έξω από το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής προκειμένου να διαδηλώσουν τη συμπαράσταση τους, στον σουλτάνο Ερντογάν

Σε αυτήν συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι ψευδομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερήφ, ο Δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καμπζά, ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η Περβίν Χαϊρουλλάχν της ΠΕΚΕΜ αλλά και οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pisth-ston-soultano-erntogan-dhlwnoun-apo-thn-alejandroupolh-oi-praktores-t#ixzz4EcIDV2VV

Exit mobile version