Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέρκελ προς υποτακτικούς Τσίπρα και Μητσoτάκη: Καθίστε φρόνιμα και εφαρμόστε απρόσκοπτα τις εντολές μου!

Κλίμα τεχνητής έντασης μεταξύ κυβέρνησης και δήθεν αξιωματικής αντιπολίτευσης καλλιεργείται εδώ και καιρό στην κοινή γνώμη, κλίμα το οποίο έχει προ μακρού χρόνου καταγγείλει η Χρυσή Αυγή ως «επιχείρηση αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού».

Πράγματι, την καταγγελία της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει πανηγυρικά δημοσίευμα της εφημερίδος “Παραπολιτικά”, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως η καγκελάριος της Γερμανίας έχει ρητά διαμηνύσει στις ηγεσίες Σύριζα και ΝΔ πως δεν πρόκειται να ανεχτεί παρέκκλιση από το τρίτο Μνημόνιο και πολιτική κρίση που θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές!

Όπως καταγράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα η ρητή εντολή είναι: “We must ensure zero problems. There is no room for any renewal of the Greek crisis in this context” ή με άλλα λόγια “Καθίστε φρόνιμα και ξεχάστε εκλογές και ανακατατάξεις”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στόχος της Μέρκελ είναι η απόλυτη σιωπή και ηρεμία στο ελληνικό μέτωπο, ούτως ώστε η ίδια να κινηθεί ανενόχλητη και δίχως νέα προβλήματα προς τις γερμανικές εκλογές του 2017. Όπως, μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε τις ηγεσίες Σύριζα και ΝΔ πως το Βερολίνο και η Ε.Ε., αφού αντιμετώπισαν δίχως σοβαρές συνέπειες την απόφαση του βρετανικού δημοψηφίσματος για Brexit, είναι σε θέση να διαχειριστούν και το ενδεχόμενο ενός Grexit!

Πρόκειται σαφώς για έναν ωμό εκβιασμό του Βερολίνου προς κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδος, εκβιασμός ο οποίος απέδωσε και αποδίδει ελέω του ραγιαδισμού των κομμάτων του «συνταγματικού» τόξου και της απόλυτης εξάρτησής τους από τους διεθνείς τοκογλύφους. Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη διαμορφωθείσα κατάσταση, βολεύει άπαντες: την Μέρκελ που θα προσηλωθεί στις γερμανικές εκλογές, τον Σύριζα που παραμένει στην εξουσία και τέλος τη ΝΔ, η οποία δεν επιθυμεί την εξουσία, για να μην αναλάβει το πολιτικό κόστος των δυσβάσταχτων μέτρων που λαμβάνει η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Θύμα όλων των ανωτέρω, παραμένει ο Ελληνικός Λαός ο οποίος υφίσταται την λυσσαλέα μνημονιακή πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Οι δήθεν κόντρες ως εκ τούτου, μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη, Σύριζα και ΝΔ, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, προκειμένου οι διεθνείς δανειστές και οι εν Ελλάδι υποτακτικοί τους να συνεχίζουν το αντεθνικό, καταστροφικό τους έργο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/merkel-pros-suriza-nd-oute-na-to-skefteste-gia-ekloges-efarmoste-aproskopta#ixzz4EcK7bevU

Exit mobile version