Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είπε ο “τεράστιος” πολιτικός ανήρ, Σταύρος Θεοδωράκης: Η δύναμη είναι… στην παλάμη!

Είπε ο “τεράστιος” πολιτικός ανήρ, Σταύρος Θεοδωράκης: Η δύναμη είναι... στην παλάμη!

Τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου – με την απήχησή τους στην ελληνική κοινωνία να έχει φτάσει στο ναδίρ –  πρόστρεξαν συλλήβδην να στηρίξουν την “δημοκρατικά εκλεγμένη” κυβέρνηση της Τουρκίας και τον σουλτάνο Ερντογάν απέναντι στο αποτυχημένο πραξικόπημα του στρατού.

Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει ότι ο Ερντογάν είναι αυτός που πλημμυρίζει την Πατρίδα μας με λαθρομετανάστες και φέρει ακέραια ευθύνη για τις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, τις προκλητικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την ανεξέλεγκτη και αντεθνική δράση των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη.

Δεν αντιλαμβάνονται τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” ότι οι τούρκοι – είτε τους διοικούν ισλαμιστές, είτε κεμαλικοί – θα είναι πάντα εχθροί της Ελλάδος και μοναδικό συμφέρον για την Χώρα μας είναι η αποδυνάμωση και ο διχασμός τους.

Από τις ανακοινώσεις των κομμάτων αυτή που ξεχώρισε για την γελοιότητά της ήταν του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος σημείωσε: “Η δύναμη δεν είναι πια στη σκανδάλη όπως νόμιζαν κάποιοι αραχνιασμένοι στρατιωτικοί εγκέφαλοι. Η δύναμη είναι στην παλάμη. Στο κινητό που έδωσε τη δυνατότητα στον Ερντογάν να κινητοποιήσει τους οπαδούς του…“.

Δεν θα ευτελίσουμε περαιτέρω τον… τεράστιο πολιτικό άντρα και να του πούμε ότι η δικιά του δύναμη, βρίσκεται όντως στην παλάμη!

Θα του απαντήσουμε μόνο ότι η δύναμη των ψηφοφόρων του που αντιλήφθηκαν ότι είναι τσιράκι των μεγαλοεργολάβων και τον εγκατέλειψαν είναι στην ανοιχτή παλάμη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eipe-o…-terastios-politikos-anhr-theodwrakhs-h-dunamh-einai-sthn-palamh#ixzz4EcNhbZlj

Exit mobile version