Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία ολίγων ωρών και σείστηκε η υφήλιος. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως Ελλάδα είναι ότι αφού τελικά ο Ερντογάν εξασφάλισε την παντοδυναμία του στο τουρκικό κράτος, τα ελληνικά μμε πανηγύριζαν λες και η Πόλη πέρασε σε χέρια ελληνικά. Πόσο προδότες μπορεί να είναι όταν υποστηρίζουν ένα καθαρά φιλοτζιχαντιστικό κράτος όπως αυτό του Ερντογάν, πλέον μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας.

Κ.Κ.

Το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και η προδοσία του Μακάριου

Ακόμη μια πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στη Γαλλία. Με το δάκτυλο τεντωμένο δείχνει τις συνέπειες των πολλαπλών ταυτοτήτων μέσα σε ένα κράτος. Αναδεικνύει τις συνέπειες της ισλαμοποίησης, της πολυπολιτισμικότητας, της πολλαπλής ταυτότητας, της διαφορετικής κουλτούρας, της εθνικής, θρησκευτικής, κοινωνικοοικονομικής ποικιλομορφίας, της αλλοίωσης του εθνικού πληθυσμού, της σύγκρουσης των πολιτισμών. Η λύση για την συντριβή της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι μόνο η χάραξη μιας εθνικής πολιτικής, πρέπει να επιστρέψουμε στην Ευρώπη των πατρίδων άμεσα.

Σ.Μ.

Νίκος Μίχος: Πανάκριβα τα διόδια, παραμένουν επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που η κοινωνία γονατίζει από τους φόρους το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 800 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για να ασχοληθούν με τα «προσφυγόπουλα» των μουσουλμάνων. «Το υπουργείο προχωρεί στην προκήρυξη, προκειμένου να προσλάβει περίπου 800 εκπαιδευτικούς που θα απασχοληθούν σε ειδικές τάξεις στα σχολεία και στα σχολεία σε καταυλισμούς» είπε ο κ. Φίλης, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τη συνάντησή του με την τέως πρωθυπουργό της Δανίας και διευθύνουσα σύμβουλο (CEO) της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Save the Children International», Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ. Σημείωσε, επίσης, ότι οι ειδικές τάξεις και τα σχολεία στους καταυλισμούς θα βρίσκονται σε όλη την χώρα. Νέα έξοδα λοιπόν για τους μουσουλμάνους εποίκους και φυσικά θα επιβαρυνθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Έξοδα τα οποία θα βρεθούν από ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις μισθών και συντάξεων μιας και οι τοκογλύφοι δεν διαθέτουν έστω και το ελάχιστο από τους τόκους για να βοηθήσουν τους λαθρομετανάστες, αλλά επιβάλλουν σε εμάς να τους συντηρούμε. Μοναδική λύση στο θέμα έχει μόνο η Χρυσή Αυγή που ζητά την εφαρμογή και μόνο των υπαρχόντων νόμων, οι οποίοι ορίζουν άμεση απέλαση των παράνομα εισερχομένων.

Ε.Ζ.

Η δουλεία των τόκων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-17-iouliou-2016#ixzz4EcPmq1IE

Exit mobile version