Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα αποκτήσει ο Σύριζα τους… «Οτσαλάν» του;

Θα αποκτήσει ο Σύριζα τους... «Οτσαλάν» του;

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η μοίρα και η πορεία του Σύριζα προς την πασοκοποίηση περνά από έναν «κάβο» της Ιστορίας, η οποία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται.

Την ώρα που η κυβέρνηση ακρίτως μοιράζει άσυλο στον κάθε πακιστανό που περνάει τα σύνορα, ήρθε η ώρα για την συζήτηση περί χορήγησης πολιτικού ασύλου σε 8 τούρκους, που ήρθαν την επαύριο ενός στημένου πραξικοπήματος.

Το 1999 η τότε κυβέρνηση του Πασόκ έκλινε το γόνυ ενώπιον των τούρκων και των αμερικανών αφεντών, παραδίδοντας με κινηματογραφικό τρόπο στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτη των Κούρδων.

Τώρα η κυβέρνηση Σύριζα έχει μία παρόμοια υπόθεση στα χέρια της. 8 στρατιωτικοί που κατηγορούνται από τον Ερντογάν για την προσπάθεια πραξικοπήματος εναντίον του, βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη και ζητούν πολιτικό άσυλο. Έχουν ήδη βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα και η τουρκική κυβέρνηση απαιτεί την έκδοσή τους.

Παράλληλα με όλα αυτά ο Ερντογάν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις ότι η επιβολή της θανατικής ποινής στους πραξικοπηματίες «θα συζητηθεί».

Που είναι, άραγε, ο ανθρωπισμός του Σύριζα, ο οποίος – όπως προείπαμε – μοιράζει άσυλο στον κάθε λαθρομετανάστη;

Η Γεροβασίλη με δηλώσεις της έχει ήδη προαναγγείλλει την έκδοση των τούρκων στρατιωτικών και όπως φαίνεται ο Σύριζα, στον δρόμο για την πασοκοποίησή του, θα αποκτήσει όχι έναν, αλλά οχτώ Οτσαλάν.

Και επειδή η ιστορία φτάνει στην καμπή της, ο Σύριζα μετά την απόκτηση «Οτσαλάν» και «Πάγκαλου» στο πρόσωπο των 8 τούρκων αξιωματικών και του Κοτζιά αντιστοίχως, συντόμως θα αποκτήσουν και τον «Τσοχατζόπουλό» τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-apokthsei-o-suriza-tous…-otsalan-tou#ixzz4EfgMDgQa

Exit mobile version