Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι νεοταξίτες προσπαθούν να βγάλουν… τρελό τον ισλαμιστή μακελάρη της Νίκαιας!

Οι νεοταξίτες προσπαθούν να βγάλουν... τρελό τον ισλαμιστή μακελάρη της Νίκαιας!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αν διαβάσουμε τις ανακοινώσεις των εγχώριων κομμάτων του… συνταγματικού τόξου και τις δηλώσεις σημαινόντων παραγόντων του ευρωπαϊκού κατεστημένου για το νέο μακελειό στην Γαλλία, θα διαπιστώσουμε μια κοινή… ανησυχία: μήπως «χρεωθούν» την πολύνεκρη επίθεση τα «προσφυγάκια» και γενικότερα οι μουσουλμάνοι και χαλάσει το νεοταξίτικο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης!

Έτσι, από την Γαλλία άρχισε μια προσπάθεια… αμφισβήτησης για τα κίνητρα του δράστη. Στα πλαίσια αυτά, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1, ανέλαβε να… θολώσει τα νερά:

«Έχουμε ένα άτομο (Μοχάμεντ Λαχουαέι Μπουχλέλ) που δεν ήταν γνωστό στις υπηρεσίες πληροφοριών για δραστηριότητες που συνδέονται με το ριζοσπαστικό Iσλάμ και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα κίνητρα του δράστη συνδέονταν με τον τζιχαντισμό».

Ώρα είναι να τον βγάλουν και… τρελό!

Παραλλήλως, υπερπροβάλλεται στα ΜΜΕ (και στα εγχώρια…) η συνέντευξη κάποιου ξαδέρφου της γυναίκας του δράστη, που ισχυρίζεται ότι ο μακελάρης δεν ήταν… καλός μουσουλμάνος, γιατί έπινε, έτρωγε χοιρινό, κ.τ.λ. Ας τα σάπια, ξάδερφε!

Φιλότιμη η προσπάθειά τους, αλλά δεν πιάνει γιατί ο κόσμος ξέρει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται και δεν παραμυθιάζεται πλέον!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε επίσης: Νέα σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία – 84 νεκροί! Τζιχαντιστής με φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος πυροβολώντας

To ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-neotajites-prospathoun-na-bgaloun…-trelo-ton-islamisth-makelarh-ths-ni#ixzz4EgQt3DV7

Exit mobile version