Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα ακόμη Σαββατόβραδο «επαναστατικής γυμναστικής» στα Εξάρχεια – Τα “παιδιά” έκαψαν το περίπτερο φτωχού βιοπαλαιστή

Ένα ακόμη Σαββατόβραδο «επαναστατικής γυμναστικής» στα Εξάρχεια - Τα “παιδιά” έκαψαν το περίπτερο φτωχού βιοπαλαιστή

Τα καθιερωμένα -κάθε Σαββατόβραδο πλέον!- «επεισόδια» (στην πραγματικότητα οι συνήθεις ασκήσεις «επαναστατικής γυμναστικής»), έγιναν κι αυτή τη νύχτα στα Εξάρχεια.

Οι γνωστοί-άγνωστοι (γιοί υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ…) επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες στην διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο διαχρονικό (και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ) άβατο των Εξαρχείων, λίγο μετά τη 1:30.

Στη συνέχεια η ομάδα των παρακρατικών σκουπιδιών κατευθύνθηκε στην Πατησίων και στη συμβολή με την οδό Αβέρωφ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και στο περίπτερο ενός φτωχού βιοπαλαιστή, το οποίο κάηκε ολοσχερώς!

Αηδία έχουν καταντήσει τα συντρόφια! Την ίδια πάντα μέρα (νύχτα), την ίδια πάντα ώρα και στο ίδιο πάντα σημείο (στην Χ. Τρικούπη), επιτίθενται στην διμοιρία των ΜΑΤ που εδρεύει εκεί.

Αφελής ερώτηση: γιατί, εφόσον είναι τόσο… «Άγγλοι» στα ραντεβού τους με την επαναστατική γυμναστική, δεν τους στήνει μια παγίδα η Ασφάλεια, να τους πιάσει επιτέλους; Και να δώσει την ευκαιρία στους πατεράδες και στις μανάδες τους, να δηλώσουν… «υπερήφανοι» για την «αντιφασιστική δράση» των βλασταριών τους;

(ΥΓ) 1: Υπομονή δύο βδομάδες ακόμα, κάτοικοι του πολύπαθου κέντρου των Αθηνών. Έρχεται ο Αύγουστος και τα «παιδιά» θα πάνε τις… καθιερωμένες τους διακοπές!

(ΥΓ) 2: Μπουμπούκο σκάσε! Γιατί και επί των ημερών σας, τα ίδια γίνονταν!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-akomh-sabbatobrado-epanastatikhs-gumnastikhs-sta-ejarcheia-ta-paidia-ek#ixzz4EhoBbDOi

Exit mobile version