Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Υπερήφανος πατέρας» παρακρατικού: Η λιτότητα φταίει για τα τρομοκρατικά χτυπήματα τζιχαντιστών! – ΒΙΝΤΕΟ

«Υπερήφανος πατέρας» παρακρατικού: Η λιτότητα φταίει για τα τρομοκρατικά χτυπήματα τζιχαντιστών! - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κομματική ΕΡΤ βρέθηκε ο «υπερήφανος πατέρας», φιλοξενούμενος της σπιρτόζας δημοσιογράφου που αναρωτιόταν αν η Βρετανία θα επιστρέψει στην… στερλίνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν… βαθυστόχαστες αναλύσεις για το φριχτό τρομοκρατικό χτύπημα από τζιχαντιστή στη Νίκαια, αλλά και το στημένο πραξικόπημα ισχυροποίησης του Ερντογάν.

Εκεί, αφότου πανηγύρισαν για τη… νίκη της δημοκρατίας στην τουρκία, έφτασαν και στο κύριο σκοπούμενο δηλαδή την «βουτιά» στα σκοτεινά νερά του φονταμενταλισιτικού Ισλάμ, ώστε να καταφέρουν να εξάγουν βαθιά νοήματα και συμπεράσματα, που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου και την ανακούφιση όλου του «δυτικού» κόσμου, ο οποίος ακολουθεί σαν φάρο την πολυπολιτισμικότητα, χαίρεται για τα «λίγα εθνικά στοιχεία» του ύμνου της Γαλλίας (αυτή η παρατήρηση ανήκει στη… σπιρτόζα) και μέμφεται τον Ύμνο εις την Ελευθερία του Σολωμού ως ένα… φρικώδες εθνικιστικό ποίημα (αυτό ήταν παρατήρηση του προηγούμενου προέδρου του Σύριζα, Αλέκου Αλαβάνου).

Σε ένα φιλοσοφικό παραλήρημα, λοιπόν, ο Σκουρλέτης βρήκε την απάντηση… Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλάμ φταίει η… λιτότητα. Αυτός ο τιτάνας της σκέψεως, αποφάσισε, λοιπόν, ότι αν δώσουμε τα πάντα στους λαθρομετανάστες για να μην… γκετοποιούνται τότε αυτοί δεν θα διαπράττουν φρικώδη εγκλήματα στο όνομα του Αλλάχ.

Βεβαίως, η όλη μαρξιστική – υλιστική ανάλυση που ανάγει το φαινόμενο του ακραίου Ισλάμ στην λιτότητα δεν απαντάει στο γεγονός ότι ισλαμιστικές οργανώσεις είχαν πραγματοποιήσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πριν τα μνημόνια, βλέπε 11η Σεπτεμβρίου. Επίσης αποτυγχάνει να ερμηνεύσει το γεγονός ότι τα περισσότερα εκ των τρομοκρατικών χτυπημάτων λαμβάνουν χώρα στις χώρες της Ε.Ε. που δεν πλήττονται ακόμα από την λιτότητα, ενώ για την διενέργειά τους ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ στην μαύρη αγορά οπλισμού.

Τέλος… αποτυγχάνει να ερμηνεύσει το γεγονός πως οι «πρόσφυγες» διαθέτουν καλύτερη ποιότητα κινητών από τους «ιθαγενείς», που νομίζει ότι μπορεί να ταΐσει μαρξιστικό «κουτόχορτο» ο Σκουρλέτης.

Η όλη συζήτηση, Σκουρλέτη, τελειώνει στην παρακάτω φωτογραφία:

Η αλήθεια είναι ότι οι τζιχαντιστές υπήρχαν και πριν την κρίση, την λιτότητα και τα μνημόνια. Στα βάθη του Αφγανιστάν, οι αμερικανοί τους χρηματοδότησαν και οι σοβιετικοί τους αντιμετώπισαν στα πεδία των μαχών ήδη από την δεκαετία του 1970. Το γεγονός πως τώρα αυτοί μεταφέρουν τον πόλεμο εντός των ευρωπαϊκών εδαφών δεν έχει να κάνει με τη λιτότητα, αλλά με μία στρατηγική απόφαση των ίδιων, σε συνδυασμό με την εγκληματική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που πρεσβεύει η κυβέρνησή σου, ο Μητσοτάκης, η Μέρκελ, ο Σόρος, ο Πόππερ και άλλοι ταγοί της… Γαλλικής Επαναστάσεως και του “Liberté, égalité, fraternité” που οδήγησε την Γαλλία στην σκοτεινή εποχή της γκιλοτίνας.

Δείτε το βίντεο με τις αμπελοφιλοσοφίες Σκουρλέτη:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperhfanos-pateras-parakratikou-h-litothta-ftaiei-gia-ta-tromokratika-chtup#ixzz4ElJYe6ux

Exit mobile version