Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγελαφικές δηλώσεις από το κόμμα των σκευωρών: «Η ΝΔ δεν θα δεχτεί παιχνίδια με την δικαιοσύνη»

Τραγελαφικές δηλώσεις από το κόμμα των σκευωρών: «Η ΝΔ δεν θα δεχτεί παιχνίδια με την δικαιοσύνη»

Μερικές φορές είναι καλύτερο να σιωπά κάποιος παρά να φτάνει στο σημείο να λέει πράγματα που εξοργίζουν τον μέσο Έλληνα, ο οποίος θυμάται τι γινόταν πριν από μερικούς μήνες.

«Η ΝΔ δεν θα δεχτεί παιχνίδια με τη δικαιοσύνη» διαμήνυσε ύστερα από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς και της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λες και δεν υπήρξε ποτέ η παραδοχή του νυν βουλευτή της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι τηλεφωνούσε στην προϊσταμένη των ανακριτών, πριν προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Λες και δεν υπήρξε ποτέ το ηχητικό Σαμαρά και η ηχηρή ομολογία της μεθόδευσης από τον τότε Γ.Γ. της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου.

Επειδή νομίζουν ότι ο Ελληνικός ξεχνάει, ας τους θυμίσουμε ποιοι ακριβώς είναι:

16/09/2013 Ο Μάκης Βορίδης προαναγγέλλει την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Αντώνης Ρουπακιώτης«Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Αντώνης Σαμαράς«Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή…»

 

Χαράλαμπος Αθανασίου: “Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι…”

 

Δένδιας: “Τα όπλα που βρέθηκαν ήταν νόμιμα με όλες τις προβλεπόμενες άδειες”

 

Ομολογία Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γενικού Γραμματέα κυβέρνησης Σαμαρά

Ο Αθανασίου ομολογεί τα τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικό σταθμό

Ανώτερος δικαστικός ομολογεί: Είμαι ο “Παναθηναϊκάκιας” 

Ιωάννης Μιχελάκης: «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».

 

Νικόλαος Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%… Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%…»

Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!


Εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafikes-dhlwseis-apo-to-komma-twn-skeuwrwn-h-nd-den-tha-dechtei-paichn#ixzz4Em5bT1r3

Exit mobile version