Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο θράσος Καμμένου: Δηλώνει πως είναι η ασφαλιστική δικλείδα στα Εθνικά θέματα, ενώ συνυπογράφει το ξεπούλημα των πάντων!

Απίστευτο θράσος Καμμένου: Δηλώνει πως είναι η ασφαλιστική δικλείδα στα Εθνικά θέματα, ενώ συνυπογράφει το ξεπούλημα των πάντων!

Η «λιγούρα» της εξουσίας αποτελεί μια κατάσταση η οποία δεν διακατέχει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον έταιρο κυβερνητικό εταίρο τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι προκειμένου να συνεχίζουν να γεύονται «το μέλι» της εξουσίας και να απολαμβάνουν την άνεση, την ευρυχωρία και την ζεστασιά της κυβερνητικής καρέκλας, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα, κάτι άλλωστε το οποίο κάνουν σε μόνιμη βάση.

Το χειρότερο σ’ αυτή την περίπτωση είναι η αναίδεια και η θρασύτητα που αποπνέει από τα λεγόμενά τους, ιδίως δε από τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο επικεφαλής τους Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη την οποία έδωσε στην Real News και στην ερώτηση: «Σκέφτεστε κοινή κάθοδο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις εκλογές;», απάντησε ως εξής:

 «Οι ΑΝΕΛ είναι ένα κίνημα πολιτών που απέδειξαν ότι ακόμα και στην δύσκολη τελευταία αναμέτρηση κατέβηκαν αυτόνομοι γιατί αποτελούν το αναγκαίο καλό. Αποτελούν ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνη την ασφαλιστική δικλείδα που έχει να κάνει ιδιαίτερα με τα εθνικά θέματα, την προστασία της Ορθοδοξίας και την προστασία της ελεύθερης οικονομίας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτόνομοι, αλλά και να συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητικό επίπεδο».

Μένει άναυδος ο οποιοσδήποτε έχει «σώας τας φρένας» με την θρασύτητα των λεγομένων του Καμμένου, ο οποίος χαρακτηρίζει τους ΑΝΕΛ ως «ασφαλιστική δικλείδα» στα «εθνικά θέματα, την προστασία της Ορθοδοξίας». Η Χώρα έχει καταντήσει μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με την λαθρομετανάστευση να αποτελεί ένα τεράστιο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα, ενώ την ίδια ώρα η Ορθοδοξία πλήττεται τόσο με το «Σύμφωνο Συμβίωσης» που έφερε προς ψήφιση ο ΣΥΡΙΖΑ και εγκρίθηκε, όσο και με τον επικείμενο χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας που θα βάλει δυναμίτη στα θεμέλια του Έθνους.

Και όμως, ο Καμμένος μιλάει για «ασφαλιστική δικλείδα», λες και βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Η δε υποκριτική στάση των ΑΝΕΛ, οι οποίοι δεν ψηφίζουν τα συγκεκριμένα εθνοβλαβή νομοσχέδια γνωρίζοντας όμως ότι αυτά θα περάσουν με τις ψήφους άλλων κομμάτων, δείχνει πόσο αδίστακτοι ψεύτες και εντελώς κενοί από αξίες είναι οι πολιτικοί απατεώνες και πατριδοκάπηλοι των ΑΝΕΛ.

Προκειμένου να παραμένουν στην εξουσία και τα «αγαθά» της δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να στηρίζουν με την παρουσία τους στην κυβέρνηση το εθνομηδενιστικό έργο που αυτή παράγει. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως συνένοχοι στην προσπάθεια πλήρους αποεθνικοποίησης της Χώρας και πρέπει να αντιμετωπιστούν πολιτικά ως συνειδητοί ανθέλληνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-thrasos-kammenou-dhlwnei-pws-einai-h-asfalistikh-dikleida-sta-eth#ixzz4EncpojHT

Exit mobile version