Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Στον λαουτζίκο φαίνονται ως αξιωματική αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση, στην πράξη όμως ΝΔ και Σύριζα είναι το ίδιο και το αυτό. Μαζί υπέγραψαν μνημόνια, μαζί περικοπές συντάξεων και μισθών, μαζί κάνουν τις ίδιες δηλώσεις για το λαθρομεταναστευτικό και τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Το μόνο που διαφέρει ξέρετε ποιο είναι; η σύνταξη της εκάστοτε δήλωσης από οποιαδήποτε πλευρά και η προσφώνησή της. Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι η γραμμή είναι μια: μνημόνια και εξαθλίωση. Ό,τι και να ψηφίσουν ΝΔ, Σύριζα, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρξει καμία διαφορά. Η λύση είναι μια και είναι η Χρυσή Αυγή, την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες ας έχουν κατά νου όλοι πως κανείς από δαύτους δεν θα τους σώσει και ούτε μπορεί να τους εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον γιατί πολύ απλά είναι παπαγαλάκια των ξένων δυνάμεων μνημονιακής κατοχής, μόνο η Χρυσή Αυγή είναι η λύση.

Κ.Κ.

Μετατρέπουν σε «Ειδομένη» το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οι παρακρατικοί με την ανοχή κυβέρνησης και πρυτανικών αρχών

Ακούσαμε όλοι έκπληκτοι τις απόψεις του Σταμάτη Μαλέλη, ενός ανθρώπου που δουλεύει στα διαπλεκόμενα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει αποκομίσει τεράστια ποσά από αυτή του την δραστηριότητα. Ο κύριος Μαλέλης πολιτικά κινείται στο βρώμικο χώρο της Κεντροαριστεράς, της ΔΗΜΑΡ του καιροσκόπου Κουβέλη, παλαιότερα και με το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Οι απόψεις του Μαλέλη είναι ολοκληρωτικές και ακραίες. Στην ψευτοδημοκρατία αυτού του κυρίου, μπαίνουν ταμπέλες και φραγμοί στην ενημέρωση και το μαύρο γίνεται άσπρο. Τα Μέσα διαπλοκής του κυρίου Μαλέλη και το κανάλι της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπου αυτός εργαζόταν, κουκούλωσαν την προδοσία των Ιμίων, την υπόθεση Οτσαλάν, την κλοπή του Χρηματιστηρίου, το σκάνδαλο της SIEMENS και ότι άλλο βρώμικο έκαναν οι ηγέτες του κλεπτοκρατικού τόξου που αυτός υποστηρίζει.

Το να ζητάει με αυτό τον αυταρχικό και τραμπούκικο τρόπο να κόβονται από τα Ελληνικά κανάλια οι δηλώσεις και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της Ελλάδας, αυτό από μόνο του είναι φασισμός και αλητεία. Οι δημοσιογράφοι των εγχώριων καναλιών είναι οι χειρότεροι λακέδες και προδότες. Οι Έλληνες με την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή θα δώσουν απάντηση και σε αυτούς και στα αφεντικά τους. Κάθαρση στα ΜΜΕ θα έρθει μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία.

Με Τιμή
Γιάννης Π.

Λέσβος: Ξύλο, ληστεία και συλλήψεις αφγανών λαθρομεταναστών στο hot spot της Μόριας

Κόμματα και κανάλια  της διαπλοκής, τάχθηκαν σε μια νύκτα, υπερ του Ερντογάν ξεχνώντας τα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει κατά της πατρίδας μας. Και ξεχνούν σταθερές αιώνιες ύπουλες βλέψεις του κατά της Ελλάδας. Ξεχνώντας τους ποταμούς αίματος που χρωστά η Τουρκία στο έθνος μας. Λησμονούν πολιτισμικές του διαφορές, ιστορικές του αναφορές χαοτικές, βλέψεις του εδαφικές σταθερές. Ξεχνούν, πως ο Τούρκος όπως και να διοικείται είναι πάντα εχθρός της πατρίδας μας. Επομένως, όσο πιο αδύναμος καθίσταται, τόσο πιο ακίνδυνος αποδεικνύεται για τη Πατρίδα μας.

Σ.Μ.

Στα 1.514 ευρώ ο μέσος όρος της “λυπητερής” από τις φορολογικές δηλώσεις για το 2016

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-iouliou-2016#ixzz4EqGuzeKA

Exit mobile version