Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Χαλκιδική

Η Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Ιουλίου ενημερωτική δράση στο Περιγιάλι Καβάλας, περιοχή όπου θα μετεγκατασταθεί το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών του νομού, που βρίσκεται στην Άσπρη Άμμο. Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει σκοπό να μεταφέρει αυτό το κέντρο κράτησης εντός του αστικού ιστού της πόλης της Καβάλας μέχρι τέλη του μηνός, δηλαδή σε μια περιοχή με σπίτια, σχολεία, επιχειρήσεις, καφενεία και καταστήματα.

Ο Γραμματέας, της Τ.Ο. Καβάλας, Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του μεταφέραν τα παράπονα τους σχετικά με την μεταφορά του κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους. Από την πλευρά του τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δείξει αδράνεια και θα πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να μην περάσει αυτή η απαράδεκτη και αντεθνική μεθόδευση και κάλεσε τους κατοίκους να αγωνιστούν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής τους. Η θετική ανταπόκριση των κατοίκων ενόχλησε και ενεργοποίησε τα ανθελληνικά αντανακλαστικά των ψευτοκουλτουριάρηδων του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό προβοκάτσιας με δήθεν ενοχλημένο κάτοικο από τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Η απόπειρα έπεσε στο κενό και η δράση συνεχίστηκε κανονικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι λογικό να αντιδρούν ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ και στα κόμματα που εμμένουν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων διότι η μετεγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας θα υποβιβάσει μια περιοχή που δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο εκατοντάδων λαθρομεταναστών για τους οποίους θα παραχωρηθεί δημόσια έκταση και θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Δεν είναι δυνατόν σε μία πατρίδα χρεοκοπημένη, ισοπεδωμένη σε όλους τους τομείς, με τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας, εγκληματικότητας, λαθρομετανάστευσης και υπογεννητικότητας, κάποιοι να κόπτονται μόνο για τους λαθρομετανάστες και όχι για όλα όσα στερούνται οι Έλληνες στην γη τους.

Χαλκιδική: Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των χωριών Γομάτι, Πλανά και Βράσταμα Χαλκιδικής το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που προέβη σε πολύωρη ενημερωτική δράση το απόγευμα της Κυριακής. Συναγωνιστές του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής μοίρασαν έντυπο υλικό με το πρόγραμμα του κόμματος για την γεωργία και την κτηνοτροφία αλλά και εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας που γίνεται σε όλα την Βόρεια Ελλάδα εν όψει των νέων νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα λάβει η συγκυβέρνηση εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού και κυρίως του κλάδου εκείνου που αφορά τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn534#ixzz4EqLp5xtM

Exit mobile version