Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα από τους κομμουνιστοσυμμορίτες στον Φενεό Κορινθίας – Φωτογραφίες, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα από τους κομμουνιστοσυμμορίτες στον Φενεό Κορινθίας - Φωτογραφίες, Βίντεο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την περασμένη Κυριακή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν παρούσα στο καθιερωμένο ετησιο μνημόσυνο που τελείται στην Ιερά Μόνη Αγίου Γεωργίου στον Φενεό Κορινθίας προς τιμήν των 2.500 και πλέον αδίκως σφαγιασθέντων Ελλήνων πατριωτών από τους αιμοσταγείς κομμουνιστές φονιάδες του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ κατά την περίοδο 1943-1944.

Αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Κορίνθου παρευρέθηκε στον χώρο του θυσιαστηρίου με τους συναγωνιστές βουλευτές κ.κ. Ηλία Παναγιώταρο και Δημήτρη Κουκούτση να καταθέτουν στεφάνι για τη μνήμη των θυμάτων και να αποσπούν τα εύσημα από τους παρευρισκόμενους.

Για ακόμα μια φορά όλοι οι εκπρόσωποι των Αρχών ήταν απόντες προσπαθώντας να απαξιώσουν την Ιστορία και να επιβάλλουν τη λήθη στις συνειδήσεις του ελληνικού λαού.

Το Εθνικιστικό Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να τιμά τις ψυχές Εκείνων που πότισαν με το αίμα τους το ιερό χώμα της Πατρίδας μας και όταν αποκτήσουμε τη δύναμη θα καταστήσουμε αυτά τα μνημόσυνα ως Εθνικές Εορτές, στέλνοντας τα κομμουνιστικά κατάλοιπα στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmosuno-feneos-korinthias#ixzz4ErZuRrUW

Exit mobile version