Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποθρασύνθηκαν οι αναρχικοί καταληψίες του ΑΠΘ: Κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και κατέστρεψαν λεωφορεία

Αποθρασύνθηκαν οι αναρχικοί καταληψίες του ΑΠΘ: Κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και κατέστρεψαν λεωφορεία

Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι ανεπαρκείς για να περιγράψουν την άθλια κατάσταση, η οποία επικρατεί τόσο εντός του ΑΠΘ όσο και εκτός αυτού, καθώς οι συμμορίες των «αλληλέγγυων» και των «αντιεξουσιαστών», που έχουν κάνει εισβολή και κατάληψη σε αυτό, το έχουν μετατρέψει σε ορμητήριο για επιδρομές και βανδαλισμούς.

Σαν να μην έφτανε η μετατροπή του ΑΠΘ σε… ξενοδοχείο, οι δραστηριότητές του επεκτείνονται πλέον και εκτός του χώρου.

Χθες το μεσημέρι, δέκα «τρόφιμοι» του ΑΠΘ έδρασαν παραβατικά και με μια «καταδρομική» επιχείρηση σταμάτησαν λεωφορείο  του ΟΑΣΘ στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας. Κατέβασαν οδηγό και επιβάτες και κάλυψαν όλες τις εξωτερικές όψεις του λεωφορείου με ένα μεγάλο γκράφιτι (!) και δεκάδες συνθήματα όπως «FightBorders» (πολεμήστε τα σύνορα), ελεύθερη διέλευση, το Άλφα σε κύκλο κ.ά.

Επιπλέον, το απόγευμα της Κυριακής , άλλη ομάδα «αλληλέγγυων» κατέβασε την Ελληνική Σημαία από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ενώ λίγη ώρα αργότερα περίπου 20 άτομα εισέβαλαν στην ΕΡΤ3 ζητώντας να μεταδώσουν τα μηνύματά τους, την ώρα που δεκάδες άλλοι «πολιορκούσαν» εξωτερικά τις εγκαταστάσεις της!

Οι αλήτες αυτοί έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, πατώντας πάνω στην βεβαιότητα της μη παρέμβασης αστυνομικών δυνάμεων και την επακόλουθη ατιμωρησία τους. Έτσι, δεν διστάζουν στο ελάχιστο να καταστρέψουν λεωφορεία και άλλες περιουσίες του Κράτους,  οι οποίες όμως συντηρούνται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού. Εκμεταλλευόμενοι την ανήθικη, παράνομη και ανύπαρκτη επί της ουσίας περιβόητη διάταξη του «πανεπιστημιακού ασύλου» οι παρακρατικές αυτές συμμορίες αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο.

Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Οι καταλήψεις, τα έκτροπα, οι μολότοφ και τα κακουργήματα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια έγιναν θεσμός από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σήμερα ο Σύριζα παραδίδει στα δικά του παιδιά – δηλαδή τους αναρχικούς εγκληματίες – απόλυτη ασυδοσία.Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να πατάξει το άθλιο παρακράτος της άκρας αριστεράς επιβάλλοντας την νομιμότητα και καταστέλλοντας άμεσα όλες τις ανθελληνικές συμμορίες“.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-apothrasunsh-twn-katalhpsiwn-tou-apth.-twra-katastrefoun-kai-lewfore#ixzz4Et0oIFHM

Exit mobile version