Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι βρήκαν Γάλλοι επιθεωρητές σε 200 τζαμιά που έκαναν επιδρομή μετά την αιματηρή επίθεση του τζιχαντιστή στην Νίκαια;

Η φρικιαστική δολοφονική επίθεση του τζιχαντιστή στην Νίκαια άφησε πίσω της 84 νεκρούς και ανάμεσα σε αυτούς και 12 παιδιά! Αμέσως μετά οι Γαλλικές αρχές έκαναν έφοδο σε 200 τζαμιά για να δουν τι κρύβουν μέσα, αφού οι μουσουλμάνοι της περιοχής δεν ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμοι στο να δώσουν πληροφορίες στην αστυνομία.  Και ενώ οι Γαλλικές αρχές κατηγορήθηκαν για ρατσισμό, σε ένα τζαμί βρέθηκαν πλήθος 7,62 Καλάζνικοφ, πυρομαχικά και προπαγανδιστικό υλικό του ISIS! Έχουν κλείσει τρία τζαμιά και έχουν εισβάλει σε περισσότερα από 2.300 σπίτια . Στο δε σπίτι του ηγέτη ενός από τα τζαμιά βρέθηκε  κρυμμένο ένα περίστροφο και έγγραφα προπαγανδιστικά τζιχαντιστών.  Η αστυνομία βρήκε επίσης καταγραφές των θρησκευτικών ασμάτων δοξάζοντας τους μάρτυρες της τζιχάντ που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση Jabhat al – Nusra », της Συρίας υποκατάστημα της Αλ – Κάιντα. Οι εγγραφές βρέθηκαν ανάμεσα σε μια πληθώρα διδακτικού υλικού για τους νέους σε ένα αδήλωτο  θρησκευτικό σχολείο, καθώς δεν υπήρχε σχετική αίτηση για να ανοίξει ιδιωτικό σχολείο . Η αστυνομία απομάκρυνε έναν σκληρό δίσκο και 10 υπολογιστές. Έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 230 μουσουλμάνοι και έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 324 όπλα. Σε πολλούς μουσουλμάνους απαγορεύτηκαν τα ταξίδια και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Bernard Cazeneuve δήλωσε ότι η ποσότητα των όπλων που έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής είναι συγκλονιστική! 

(πηγή)

Τα ακούτε αυτά κύριοι του Συμβουλίου Επικρατείας, που δώσατε άδεια για να κτιστούν τζαμιά μέσα στην Αθήνα;

Τα ακούει ο Φίλης, αυτός που παριστάνει τον υπουργό παιδείας, ο οποίος επιθυμεί ένα τζαμί σε κάθε πόλη της Ελλάδας, αλλά απαγόρεψε τη Χριστιανική προσευχή στα σχολεία; Φαίνεται ότι προτιμάει τη φωνή του μουεζίνη και πέντε μουσουλμανικές προσευχές την ημέρα…

Αλλά μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί τους… διότι είναι: “Πολλά τα λεφτά Άρη”!

Exit mobile version