Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τα χρήματα της Ε.Ε πραγματοποιείται η καταπάτηση της γης των Βορειοηπειρωτών από τους αλβανούς

Με τα χρήματα της Ε.Ε πραγματοποιείται η καταπάτηση της γης των Βορειοηπειρωτών από τους αλβανούς

Η πλήρης ανυπαρξία του Ελληνικού Κράτους σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία αφορούν και τους Έλληνες εκτός των υπαρχόντων συνόρων, έχουν οδηγήσει στην πλήρη αποθράσυνση των γειτόνων μας. Ανάμεσά τους, φυσικά, και οι αλβανοί, οι οποίοι δια μέσω του πρωθυπουργού τους, Έντι Ράμα, συνεχίζουν να προκαλούν, τόσο με τις δηλώσεις όσο και με τις ενέργειές τους.

Μετά, λοιπόν, τον χαρακτηρισμό της Ελλάδας ως τον πλέον προβληματικό γείτονα, ο Ράμα προχώρησε σε μία νέα πρόκληση, δείχνοντας ότι οι επιθέσεις εναντίον του Ελληνικού Έθνους είναι συνεχείς.

Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των επιθέσεων είναι οι ξυλοδαρμοί Ελλήνων από μπράβους του Ράμα μέσα στο δημαρχείο της Χειμάρρας πριν λίγες μέρες. Η κατάσταση έχει υπερβεί τα όρια ανοχής και οι Χειμαρριώτες αφυπνίζονται συγκαλώντας συνελεύσεις, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι η συνεχής καταπίεση των Ελλήνων, με πρόσχημα την τουριστική ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου σε Ιόνιο – Αδριατική, «πατάει» πάνω σε αναπτυξιακά κονδύλια της Ε.Ε και σε «ναρκο-δολάρια», από ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Με τέτοιας προέλευσης χρήματα, «ημέτεροι» του καθεστώτος Ράμα αγοράζουν τεράστιες  εκτάσεις που διαθέτει προς πώληση η κυβέρνηση στο πλαίσιο της λεγόμενης τουριστικής ανάπλασης, πάνω ή κοντά στο θαλάσσιο μέτωπο, κυρίως στην περιοχή της Χειμάρρας, καταπατώντας περιουσίες Ελλήνων.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι βρώμικες επιθέσεις του αλβανικού κράτους σε βάρος τόσο των Χειμαρριωτών όσο και των υπολοίπων Βορειηπειρωτών γίνονται με την ευλογία και την χρηματοδότηση της ίδιας της Ε.Ε!

Αυτό ας το έχουν  υπ’ όψιν τους όλοι εκείνοι που έχουν μετατρέψει τη συμμετοχή και την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε ως θέσφατο, την στιγμή που ο συγκεκριμένος οργανισμός δρα σε μόνιμη βάση εναντίον των Ελληνικών Εθνικών συμφερόντων, είτε αφορά την συμβολή του στα εθνοκτόνα Μνημόνια, είτε την καταστροφή της εθνικής παραγωγής, είτε την σύμπραξη με ανθέλληνες γείτονες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-chrhmata-ths-e.e-ginetai-apo-tous-albanous-h-katapathsh-ths-ghs-twn-bore#ixzz4EwWHXH00

Exit mobile version