Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι γυρεύει ο Τζέφρυ στο Μαξίμου;

Τι γυρεύει ο Τζέφρυ στο Μαξίμου;

Η ολοκληρωτική μεταστροφή της πολιτικής του Σύριζα και η αντίστοιχη μετατροπή του σε συνειδητό υπηρέτη των Μνημονίων και των διεθνών τοκογλύφων έχει σε ορισμένες περιπτώσεις και τον συμβολικό χαρακτήρα που του αρμόζει.

Ο mr. “Σκίζω τα μνημόνια”, “go back madam Mέρκελ”, “θα χτυπάμε τα νταούλια” κτλ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποδείχτηκε παιδί της φάπας (όπως τότε που εξευτελίστηκε παριστάνοντας τον αιχμάλωτο κάποιων πιτσιρικάδων, οι οποίοι τον καρπαζώσανε, για τις ανάγκες μιας συνέντευξης στο παρακμιακό “περιοδικό” schοοligans) και άψογος οπαδός της πολιτικής τακτικής “λέμε και καμιά μα… για να περνάει η ώρα” έδειξε για πολλοστή φορά την απόλυτη συνταύτιση του με πρόσωπα και καταστάσεις του μνημονιακού πολιτικού σκηνικού, με την συνάντηση την οποία είχε με τον εμπνευστή και πρωτεργάτη  των Μνημονίων, Γιωργάκη Παπανδρέου ή Τζέφρυ.

Αυτός ο εθνικός καταστροφέας, ο συνειδητοποιημένος εθνομηδενιστής, που έφερε στην Χώρα μας την κατάρα των Μνημονίων, ο πολιτικός απατεώνας του “λεφτά υπάρχουν”, που φέρει βαρύτατες ευθύνες για την υπαγωγή της χώρας σε ξένο έλεγχο, πέρασε χθες δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντήσει τον πρωθυπουργό και να συζητήσουν οι δυο τους από κοντά σχετικά με τον εκλογικό νόμο αλλά και την επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η συνάντηση, αν και κράτησε δύο ώρες, επί της ουσίας εξαντλήθηκε στην πεποίθηση των δύο περί της ανάγκης να εφαρμοστεί ένα αναλογικότερο εκλογικό σύστημα. Άφησε, όμως ξεκάθαρα την αίσθηση ότι ο Τσίπρας “ξεπλένει” τον Παπανδρέου για να χρησιμοποιήσει την οποία πολιτική δύναμη του ΚΙΔΗΣΟ στο μέλλον, με τη μορφή συμμαχίας, παίζοντας όμως με τη μνήμη και τα νεύρα των Ελλήνων.

Πολύ περισσότερο από τα όποια πολιτικά παιχνίδια του Τσίπρα, η σε διάστημα δύο μηνών δεύτερη συνάντηση του με τον χαζοχαρούμενο Τζέφρυ είναι ξεκάθαρο ότι έχει τον χαρακτήρα νομιμοποίησης των πολιτικών του τελευταίου, οι οποίες έφεραν τις αλυσίδες των Μνημονίων στην Πατρίδα και τον Λαό. Θυμίζοντας έντονα την διαδικασία της σκυταλοδρομίας είναι φανερή η διαδικασία εναλλαγής της σκυτάλης διαχείρισης των Μνημονίων. Από τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο στον Σαμαρά και τον Τσίπρα, η υποταγή των εντολοδόχων που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς ανεξάρτητων κρατών είναι δεδομένη.

Ο Μνημονιακός Τσίπρας καλοσώρισε τον εξίσου μνημονιακό Τζέφρυ σε μια συμβολική συνάντηση γεμάτη από απεχθή νοήματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbolikh-sunanthsh-tsipra-tzefru-gemath-apo-apechthh-nohmata#ixzz4EyqZ7Ba7

Exit mobile version