Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή που κατέθεσε μήνυση εναντίον του DEB για την προκλητική και φιλοτουρκική δράση του. Δυστυχώς, η Θράκη έχει αφεθεί στο έλεος των τούρκων εδώ και χρόνια και όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν σφύριζαν αδιάφορα μπροστά στην προκλητικότητα των τούρκων. Ευτυχώς η Χρυσή Αυγή πέραν της μηνύσεως δίνει και την παρουσία της στην Θράκη και μιλά για ζητήματα όπως το Πομακικό που η ελληνική πολιτεία έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια.

Κ.Κ.

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά DEB: Να ακυρωθεί η παράνομη πορεία των τούρκων πρακτόρων!

Μπορεί για τους πολιτικάντηδες η ”Κύπρος να κείται μακράν”, για εμάς όμως όχι! Αιώνια τιμή και δόξα στα αδέρφια που την αποφράδα εκείνη ημέρα της 20/7/74 προδομένοι και μόνοι έδωσαν τον άνισο αγώνα εναντίον του Αττίλα. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Αν δεν φοβούνται οι θλιβεροί πολιτικάντηδες, ας ανοίξουν το φάκελο της Κύπρου για μάθουν οι Έλληνες ποιοι τελικά ήταν οι προδότες που ξεπούλησαν τον αγώνα Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων και τους άφησαν αβοήθητους βορά στα μογγολικά στρατεύματα.

Κ. Π.

Με τα χρήματα της Ε.Ε πραγματοποιείται η καταπάτηση της γης των Βορειοηπειρωτών από τους αλβανούς

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη και συγγνώμες, ούτε καν για ανάληψη μιας ευθύνης που είναι δεδομένη. Όλοι όσοι μας επέβαλλαν την ηλιθιότητα του μυαλού τους για πολυφυλετικές κοινωνίες έχουν όλες τις ευθύνες για ότι συμβαίνει και ότι συμβεί στην Ευρώπη. Οι δυτικές κοινωνίες βρίσκονται σε κίνδυνο και όταν όλα τελειώσουν, όσοι ευθύνονται θα πρέπει να λογοδοτήσουν για εγκλήματα πολέμου. Και λέω όταν όλα τελειώσουν, γιατί δυστυχώς αυτό που ζούμε είναι η αρχή.

Θ.Τ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο μας το 1974 – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-iouliou-2016#ixzz4EzXRMF7H

Exit mobile version