Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσαλώνουν οι τουρκοπράκτορες στη Θράκη: Έκαναν προσευχή για την… Πατρίδα τους, την Τουρκία!

Ξεσαλώνουν οι τουρκοπράκτορες στη Θράκη: Έκαναν προσευχή για την... Πατρίδα τους, την Τουρκία!

Σε μια ακόμη ανθελληνική ενέργεια προχώρησαν οι πράκτορες της Άγκυρας χθες στην Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα ο ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ, ο οποίος κάλεσε στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής προσευχή για την “πατρίδα μας”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις της Τουρκίας.

Παρόντες στην προσευχή ήταν ο τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί και ο πρόεδρος του ακραίου τουρκόφιλου κόμματος DEB. Μουσταφά Αλή Τσαβούς, αλλά και του πρώην βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, εκλεγμένου με ψήφους Ελλήνων, Αχμέτ Χατζηοσμάν, πιστά τσιράκια του “τουρκικού κατεστημένου” στη Θράκη. Η προσευχή (σαλά όπως λέγεται) πραγματοποιήθηκε σε όλα τα τζαμιά που ελέγχονται από τους ψευδομουφτήδες, για τους νεκρούς οι οποίοι «έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι ενάντια στους πραξικοπηματίες», υπερασπιζόμενοι  το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν.

Δεκάδες ήταν οι τουρκόψυχοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και φυσικά κάτω από την ανοχή της ανθελληνικής κυβέρνησης. Μόνο η Χρυσή Αυγή, πιστή στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της Πατρώας μας γης, αντιδρώντας εμπράκτως και σθεναρά όπως πάντα, προέβην σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του DEB. Μόνο με την Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, τροχοπέδη στις προκλήσεις των τουρκοπρακτόρων, τέτοια περιστατικά θα εξαλειφθούν δια παντός και θα αποτελούν παρελθόν!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ!

Ιδού οι πρόκληση των τουρκοφρόνων:

Άντρες και γυναίκες, όλος ο τουρκομουσουλμανικός λαός της δυτικής Θράκης είναι καλεσμένοι στο μεβλίτ που θα αναγνωσθεί στις 20/7/2016 κατά την μεσημεριανή προσευχή  στο Εσκί τζαμί Κομοτηνής για τις ψυχές των μαρτύρων αδερφών μας που έπεσαν κατά την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία στις 15/7/2016“.

Αντωνιάδου Μαρία, Τ.Ο. Κομοτηνής

Διαβάστε επίσης: Πίστη στον σουλτάνο Ερντογάν δηλώνουν από την Αλεξανδρούπολη οι πράκτορες της Άγκυρας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jesalwsan-oi-tourkopraktores-sth-thrakh#ixzz4F4zODFD8

Exit mobile version