Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ονομάζομαι ΒΟΥΡΛΩΤΑΣ Ελευθέριος. Ο πατέρας μου ΒΟΥΡΛΩΤΑΣ Ιωάννης υπηρέτησε στην Κύπρο από τον Οκτώβριο του 1973 έως τον Οκτώβριο του 1974 ως ναύτης στο Σεπ Δόξα (ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΗΣ) στα Λιβερα. Όλο το βράδυ προς το ξημέρωμα στις 20/07/1974 έβλεπε τα τουρκικά πλοία στο ραντάρ να έρχονται από την Μερσίνα. Η απάντηση ήταν: αγνοήσετε, πρόκειται για άσκηση. Το πρωί με το ξημέρωμα βλέπει ένα τουρκικό αεροπλάνο να κατευθύνεται στο απέναντι ύψωμα όπου βρισκόταν το ραντάρ  της αεροπορίας  και να το βομβαρδίζει  και μετά να κατευθύνεται στο δικό τους ραντάρ. Αμέσως έτρεξε και δέθηκε στο αντιαεροπορικό (Ερλιγκονν) και άρχισε να το πυροβολεί και να το καταρρίπτει. Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του σταθμού του έβαλε τις φωνές και του είπε δεν έχουμε διαταγή να ρίξουμε στα τουρκικά αεροπλάνα! (το αντιεροπορικο δεν ηταν η ειδικοτητα του)! Παρακαλούσε τον αξιωματικό να ενημερώσει και να ζητήσει να τους φέρουν ένα όπλο να το βάλουν στην πλάγια, γιατί  περνούσαν οι ντακότες με τους τούρκους αλεξιπτωτιστές και πετούσαν χαμηλά και το Ερλιγκον δεν μπορούσε να κοιτάξει η κάννη κάτω. Μάλιστα μου είπε αν είχε σωστό όπλο δεν θα περνούσε ούτε μια. Τον Ιούνιο πήγα μαζί του στην Κύπρο όπου ο σύλλογος Λιβερών “ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ” τον τίμησε για τον ηρωισμό που επέδειξε υπερασπιζόμενος το χωριό Λίβερα. Περάσαμε στα κατεχόμενα (κακώς) και πήγαμε στην ναυτική βάση όπου υπηρέτησε και εκεί μου διηγήθηκε για πρώτη φορά τα γεγονότα όπως ο ίδιος τα έζησε. Πήρα την πρωτοβουλία και σας έγραψα για τον λόγο ότι οι μαρτυρίες του πρέπει να καταγράφουν, για να μείνουν στην ιστορία και επειδή γνωρίζω το ενδιαφέρον σας για τα γεγονότα της ΚΥΠΡΟΥ.

Με εκτίμηση, ΒΟΥΡΛΩΤΑΣ Ελευθέριος

Ομοβροντίες Χρήστου Παππά στην Βουλή – Άτακτη φυγή Καμμένου! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Τυχοδιωκτικός ο “νέος” εκλογικός νόμος ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που υπηρετεί προσωπικά και μόνο συμφέροντα. Από τη μια να εδραιώσει τον Τσίπρα στην εξουσία και από την άλλη να μπορέσει να μπει στη βουλή το απόκομμα πλέον του Καμένου, μειώνοντας στο μέλλον το πλαφόν εισόδου από το 3%. Ουδόλως όμως νοιάζεται ο υπερπατριώτης Πάνος, αν έτσι εισέλθουν στο κοινοβούλιο κόμματα πρακτόρων. Γι΄ αυτό και το όλο εγχείρημα θα πέσει στο κενό με τη καθοριστική συμβολή των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, παρά τα όσα διέδιδαν οι παπαγάλοι της μασονοδεξιάς που ενώ ψήφισαν τα μνημόνια και το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων διέδιδαν ότι η Χρυσή Αυγή έκανε υπόγειες συμφωνίες με το κυβερνών κόμμα. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Η Χρυσή Αυγή δρα και πορεύεται με μόνο γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους.

Σ.Μ.

Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Δένδια για τις παράνομες παρεμβάσεις του στο έργο αστυνομικών και δικαστικών Αρχών

Ναι, για Τούρκους μιλάμε. Αυτούς που έσφαξαν τους παππούδες μας στα παράλια της Ιωνίας. Αυτούς που έσφαξαν τα παιδιά και τα αδέρφια μας στην Κύπρο. Αυτούς που προκαλούν, παραβιάζοντας τον Εθνικό Εναέριο Χώρο προκαλώντας αερομαχίες στο Αιγαίο μας και δολοφονούν πιλότους. Αυτούς που συναντούν οι Καραμανλήδες, οι Σαμαράδες και οι Τσίπρες προσκυνώντας τους ελληνοκτόνους ήρωες τους. Καιρός να αγαπήσουμε τη πατρίδα μας, γιατι μοιραια θα ξαναζήσουμε τις τραγωδίες του παρελθόντος μιας και ο τούρκος φίλος δεν πιάνεται, αλλά πρέπει να σε φοβάται.

Χ.Φ.

Γιάννης Λαγός στο Αρτ: Δεχόμαστε συγχαρητήρια για την στάση μας στον εκλογικό νόμο – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-iouliou-2016#ixzz4F5M32GDX

Exit mobile version