Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απ’ την Ελλάδα των μνημονίων στην Ελλάδα των Αξιών…

Απ’ την Ελλάδα των μνημονίων στην Ελλάδα των Αξιών...

Στην Ελλάδα των μνημονιακών πολιτικών ανδρείκελων, στην κάποτε χώρα που γεννούσε ήρωες, είναι πλέον περισσότερο από ποτέ ευδιάκριτα και προφανώς κραυγαλέα, τα εκφυλιστικά φαινόμενα τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό-πνευματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, με υπερβάλλουσα επιμονή, οι κυριότεροι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εξωθούν ακατάπαυστα την Ελληνική κοινωνία σε ατομική, οικογενειακή και Εθνική αποσάρθρωση. Εξωνημένοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, συνωστίζονται στους προθαλάμους τηλεοπτικών σταθμών, αναζητώντας εφήμερη αναγνωρισιμότητα . Έρποντας ως προσωπικότητες, άβουλοι αλλά βολεμένοι βουλευτές, διεκδικούν την εύνοια του διευθυντή του ΜΜΕ, προκειμένου με ένα του νεύμα να βγουν στο γυαλί, να τους καμαρώσει το σόι, το χωριό και ίσως και η συνήθως παράνομη «γκόμενα». Πολιτικοί λωποδύτες ξιφουλκούν μπροστά στο τηλεοπτικό γυαλί με χάρτινα σπαθιά, υποδυόμενοι τους σκληρά διαφωνούντες και μετά την υποκριτική πολιτική παράσταση που δίνουν, πάνε παρέα για καφεδάκι και ποτό πίνοντας «εις υγείαν των αφελών κορόιδων». Στην πλειονότητα τους ημιμαθείς και ασπόνδυλοι. Η εγκληματική συμμορία των πολιτικών απατεώνων, γυναίκες και άντρες, κυκλοφορεί στην πλειοψηφία της μέσα στο κοινοβούλιο αερολογώντας, τρώγοντας, πίνοντας και κοπρίζοντας, υπερασπιζόμενοι όλες και όλοι τους ένα βρώμικο και αντιλαϊκό πολιτικό σύστημα απάτης, δημαγωγίας και πνευματικής αποχαύνωσης.

Γραικύλοι, σατραπίσκοι και Εθνοσυλλογικά φθοροποιοί ασπάλακες που εν ονόματι του λαού εξαπατούν και λεηλατούν το λαό, οδηγούν με φρενήρη ταχύτητα τους Έλληνες και την Πατρίδα μας, στα πιο χαμηλά και βρώμικα σκαλοπάτια της ατομικής, κοινωνικής και πολιτικής παρακμής.

Φλογεροί και διαπρύσιοι υπερασπιστές μιάς ανήθικης κοινοβουλευτικής δικτατορίας που όλοι οι Έλληνες τη βιώνουμε καθημερινά, σαλτιμπάγκοι του κοινοβουλίου, θλιβερά ενεργούμενα και υπαλληλίσκοι ξένων πολιτικών σκοπιμοτήτων αλλά και ντόπιων ή και ξένων οικονομικών συμφερόντων, επιζητούν μέσα από τον κοινωνικό και φθοροποιό διχασμό, τη δική τους πολιτική επιβίωση. Πολιτικά οι περισσότεροι στην πραγματικότητα πολιτικά ανέστιοι, ιδεολογικά αναίσθητοι, νοητικά άχρωμα και άψυχα πλαγκτόν, είναι η αρρωστημένη κατάρα της Ελληνικής φυλής δηλητηριάζοντας την Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Φτηνοί πολιτικοί καραγκιόζηδες μας οδήγησαν πλέον με την συνυπογραφή τους, σε 99χρονη εθελοδουλεία ταπεινωμένους κι αιχμάλωτους σε ξένους τοκογλύφους και σε ντόπια πολιτικά σκύβαλα.

Τις μνημονιακές υπογραφές ατιμίας και Εθνικής προδοσίας ανταλλάσσουν με πολυτελή διαμερίσματα, εκτάσεις γης, τραπεζικές καταθέσεις και εξωχώριες εταιρείες. Αυτό το σάπιο σύνολο είναι που κυβέρνησε και συνεχίζει να κυβερνά την μεταπολεμική μας Ελλάδα και που ιδιαίτερα μετά τη μεταπολίτευση μας έσυρε ως το τραγικό σήμερα που όλοι βιώνουμε σε Εθνικό και ατομικό επίπεδο.

Αυτό ακριβώς είναι το βρώμικο πλαίσιο αλλά και το περιεχόμενο ενός συστήματος ζωής χωρίς Αξίες, χωρίς περιεχόμενο και χωρίς Ιδανικά. Ένα σύστημα θλιβερής παρεοκρατίας και μιάς αρρωστημένης κοινωνίας. Αυτή τη κοινωνία που σαν τον Κρόνο τρώει τα παιδιά της και που στις μέρες μας διώχνει τα νεαρά Ελληνόπουλα από τη χώρα μας οδηγώντας τα στον ξενητεμό και εισάγοντας στη χώρα μας αλλόθρησκους κι αλλόφυλους κυρίως Αφροασιάτες.

Η ακριτική Ξάνθη, η ακριτική Θράκη, έσχατο ανάχωμα σε όσα πολιορκούνται και εν πολλοίς καταρρέουν, παραβλέποντας την πολιτική μυωπία του Αθηνοκεντρισμού που αγνοεί και συχνά περιφρονεί τους φύλακες συνόρων, πααρδόσεων, Αξιών και Αρχών, δεν υποστέλλει τη σημαία, υπερασπίζεται βωμούς και εστίες εξ ονόματος όλων των Ελλήνων. Λέει το μεγάλο ΟΧΙ σε όσους ένθεν κακείθεν υποσκάπτουν την Ελλάδα και ότι, Ελληνικό. Μένουμε εδώ, στη Θράκη, στην Ξάνθη, στην Ελλάδα και ξέρουμε πως κόντρα σε όλα και σε όλους, η Ελλάδα, το δίκιο και η αλήθεια θα νικήσουν.

Η Εθνοσυλλογική μας αλλοίωση θα ανασταλεί ανατρέποντας τους πολιτικούς δυνάστες και τιμωρώντας όλους εκείνους που είναι προπαγανδιστές και υποστηρικτές της Εθνολαϊκής αποδόμησης. Απομακρύνοντας τους φορείς της πολιτικής διαφθοράς, της κοινωνικής σαπίλας και της πνευματικής νωθρότητος.

Ενδυναμώνοντας τις δομές της Παιδείας στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, ενισχύοντας τις κλασσικές σπουδές και ως εκ τούτου τα Αξιακά Ιδεώδη, την Μητρότητα, βελτιώνοντας τις δομές της ιατρικής περίθαλψης για όλους τους Έλληνες, προβάλλοντας την οργάνωση ενός συστήματος που αναδεικνύει και υπερασπίζεται τον Πατριωτισμό, την εντιμότητα, την ηθική, την αυτοθυσία, την ατομική Αξιοπρέπεια, οικοδομώντας μια οικονομία Εθνικής αυτονομίας και αυτάρκειας, πολεμώντας ταυτόχρονα την χρηματοκρατία και τον εσοδισμό, μόνο έτσι μπορούμε να αποδράσουμε από το Ιδεολογικά στείρο και πνευματοκτόνο σήμερα και να σφυρηλατήσουμε μια κοινωνία που θα μας κάνει καλύτερους και θα εγγυάται καλύτερη ζωή καλύτερων ανθρώπων !

Μάκης Τουμάσης
Δημοσιογράφος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ap-thn-ellada-twn-mnhmoniwn-sthn-ellada-twn-ajiwn#ixzz4F7h0KVqF

Exit mobile version