Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιστροφή του εθνομηδενιστή Τζέφρυ και ο νόμος Ραγκούση

Η επιστροφή του εθνομηδενιστή Τζέφρυ και ο νόμος Ραγκούση

Η επανεμφάνιση, έστω και σε μορφή επιχειρούμενης νοσηρής πολιτικής «νεκρανάστασης» του ανεκδιήγητου και ανεγκέφαλου εθνομηδενιστή Γιωργάκη Παπανδρέου, λόγω της συνάντησής του με τον νυν συνεχιστή και διαχειριστή των μνημονιακών πολιτικών Αλέξη Τσίπρα, φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις… φιλότιμες προσπάθειες που έκανε ως πρωθυπουργός της Χώρας για την πλήρη αποεθνικοποίηση του Τόπου, έχοντας ως πολιορκητική μηχανή και Δούρειο ίππο ταυτόχρονα τον εθνοκτόνο νόμο Ραγκούση.

Μιλώντας στις 8/2/2010 με τον γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει και την ανάλογη «ευφυΐα» που τον διακατέχει ο Τζέφρυ, ανάμεσα σ’ άλλα, είπε και τα εξής: «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών […] δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής. Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».

Ο έχων 25% Ελληνική καταγωγή και 0% εθνική συνείδηση Τζέφρυ προέβλεπε «ομαλότητα, ασφάλεια και συνοχή» σε ένα μοντέλο πολιτογράφησης αλλοδαπών, το οποίο εφαρμοζόμενο σ’ άλλες χώρες της Ευρώπης έχει οδηγήσει όχι απλώς σ’ έναν πολυπολιτισμικό πολτό ανωμαλίας, ανασφάλειας και διάλυσης, αλλά πολύ περισσότερο σε εκατόμβες αθώων θυμάτων, με θύτες όχι «ξένους» αλλά πολίτες εκείνης της χώρας, οι οποίοι όμως, αν και χρόνια πολιτογραφημένοι, ένιωθαν υπερηφάνεια όχι για την τεχνητά αποκτηθείσα ιθαγένειά τους αλλά για την απόλυτη προσήλωσή τους στο Ισλάμ. Υπό άλλες συνθήκες, το κατεβατό για… Έλληνες με καταγωγή από Ινδία, Αλβανία, Φιλιππίνες, Ουκρανία κ.ο.κ. θα θύμιζε πιθανότατα κάποιο ανέκδοτο.

Στις σημερινές συνθήκες, όμως, με τον τυφλό φανατισμό των αδίστακτων τζιχαντιστών της ισλαμικής τρομοκρατίας, αυτά φέρνουν μάλλον προς την τραγωδία. Μπορεί να υπάρχει το «ελαφρυντικό» που διέπει τον ίδιο και αφορά τον «αχταρμά» της Ελληνοεβραιοαμερικανοπολωνικής καταγωγής του, αλλά οι ανθρώπινες τραγωδίες δεν καταλαβαίνουν από ατομικά συνονθυλεύματα.

Ο σημερινός συνομιλητής του Τσίπρα άνοιξε μια σύγχρονη “Κερκόπορτα” για τον Ελληνισμό, την οποία διεύρυναν και οι μετέπειτα μνημονιακές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργώντας τις σημερινές συνθήκες που οδηγούν στην Εθνική αποδόμηση και τον μόνο πραγματικό ρατσισμό που υπάρχει, αυτόν δηλαδή εναντίον των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epistrofh-tou-ethnomhdenisth-tzefru-kai-o-nomos-ragkoush#ixzz4F7icvxph

Exit mobile version