Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι, γενικοί και ειδικοί, κατά την άσκηση του προανακριτικού τους έργου απολαμβάνουν λειτουργικής ανεξαρτησίας. Αυτό εν προκειμένω σημαίνει ότι οι αστυνομικοί υπάλληλοι καίτοι έχουν ιεραρχία στην οποία οφείλουν υπακοή κατά την άσκηση των αστυνομικών τους καθηκόντων δεν οφείλουν οι ίδιοι καμιά υπακοή κατά την άσκηση των προανακριτικών τους καθηκόντων. Κατά την προανάκριση οι ανακριτικοί υπάλληλοι οφείλουν υπακοή μόνο στις εντολές του αρμοδίου Εισαγγελέα και πουθενά αλλού! Αντιθέτως οφείλουν να καταγγείλουν τις επιχειρούμενες παρεμβάσεις στο έργο τους από τους προϊστάμενους τους ή τρίτους. Ο Δένδιας όχι μόνο δεν είχε καμιά δουλειά να αναμειχθεί, αλλά αντιθέτως η παράνομη ανάμειξη του στην υπόθεση με σαφές κίνητρο την παράνομη δίωξη των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στοιχειοθετεί την δίωξη του για κακούργημα! Γιατί δεν πήγε άραγε ο ίδιος να ρωτήσει για την ύπαρξη καμερών σε άλλες και σοβαρότερες εγκληματικές ενέργειες που έγιναν επί των ημερών του; Επίσης, ο γραμματέας της ανακρίτριας όφειλε να καταγράφει ότι ο μάρτυρας έλεγε. Από την στιγμή που δεν το έκανε είναι και αυτός υπόλογος για τέλεση αξιόποινης πράξης. Ακόμη και εντολή να πήρε από την ανακρίτρια, οπότε και αυτή σε αυτή την περίπτωση είναι υπόλογη για κακούργημα! Τελικά εάν στην Τουρκία οι πολιτικοί κλείνουν καμιά εφημερίδα, εδώ τα υποχείρια των ξένων δυνάμεων κλείνουν ολόκληρες κοινοβουλευτικές ομάδες φυλακή για τις ψήφους.

Π.Μ.

Αφού μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο τούρκων αντιφρονούντων στη χώρα, γιατί δεν έκαναν το ίδιο με τους λαθρομετανάστες;

Ως γνωστόν το Σύνταγμα ορίζει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ένα χρέος. Την προάσπιση της χώρας έναντι παντός εσωτερικού και εξωτερικού εχθρού! Από πότε προστέθηκε και η υπηρεσία στους λαθρομετανάστες που ζητάνε όλο και πιο πολλά χωρίς να προσφέρουν τίποτα και μάλιστα και με κίνδυνο αρρώστιας; Ήδη 15 στρατιωτικοί έπαθαν φυματίωση. Αν μεταδοθεί στις οικογένειες τους να βρείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τρύπες να κρυφτείτε. Να τους πάρετε στα σπίτια σας, εμείς δεν έχουμε καμιά υποχρέωση στους απρόσκλητους και παρείσακτους αυτούς ανθρώπους. Όσο για το ότι δεν απαντάτε στη Χρυσή Αυγή σύντομα θα λάβει έκαστος κατά τα έργα του. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Σ.

Μόνο Πασόκ! Γιος πρώην υπουργού της Πασοκαρίας ο νέος συνήγορος του Πολίτη

Δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσει ποτέ κανείς και καμιά, γιατί θα πρέπει να ανεχθώ ως διαχειριστή της φτώχειας μου, μια κυβέρνηση άχρηστη, λαμόγιων, προδοτών, κλεφτών και ανθελλήνων. Μια από τα ίδια δηλαδή εδώ και σαράντα χρόνια. Καμία θεωρία, καμία επιστήμη, καμία ιστορική ή άλλη αναγκαιότητα, κανένα σχέδιο για μια άλλη εν ζωή κοινωνία, τίποτε μα τίποτε δεν δικαιολογεί το αίσχος που βιώνει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, με αποκλειστική ευθύνη αυτής της κυβέρνησης. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς και καμία να με πείσει, γιατί θα πρέπει να ανεχθώ να πλουτίζουν αυτοί και τα σκυλολόια τους σε βάρος του δικού μου και του δικού σου παιδιού. Γιατί θα πρέπει να πουλάνε την Ελλάδα μου κομμάτι –  κομμάτι και να μη κουνιέται φύλλο. Γιατί θα πρέπει να διαγράφουν την ιστορία μου και την θρησκεία μου για χάρη των ισλαμιστών που έρχονται συνεχώς και αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα. Αν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κατήφορο έχει όνομα: Χρυσή Αυγή!

Γεωργία Π.

Η επιστροφή του εθνομηδενιστή Τζέφρυ και ο νόμος Ραγκούση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-iouliou-2016#ixzz4FBRq2f57

Exit mobile version