Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κύπρος 1974

Κύπρος 1974

Άρθρο στην Αντεπίθεση

Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, σαράντα δύο έτη πίσω στο χρόνο, αποτελεί μία από τις πλέον μελανές σελίδες στην Ιστορία του Έθνους μας. Μισό αιώνα μετά όμως, πλήρης σιγή έχει απλωθεί στον απανταχού Ελληνισμό, σιγή συγκάλυψης για τους υπεύθυνους της τουρκικής κατοχής της Μεγαλονήσου που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Η προδοσία της Κύπρου αποτελεί ανεπιφύλακτα τον έναν από τους δύο πυλώνες επάνω στους οποίους οικοδομήθηκε το αντεθνικό Καθεστώς της μεταπολίτευσης. Ο έτερος πυλώνας του σαθρού αυτού οικοδομήματος, υπήρξε ο μύθος του Πολυτεχνείου. Την 20η Ιουλίου εκάστου έτους, το ελλαδικό πολιτικό σύστημα δια των μηχανισμών του, εκδίδει ανακοινώσεις δακρύβρεχτες, οι οποίες αφενός υποδεικνύουν την «Χούντα των συνταγματαρχών» ως υπαίτιο της τουρκικής εισβολής και αφετέρου καλούν σε αποκατάσταση της ομαλότητας στο νησί, δια της αποχώρησης του τουρκικού στρατού κατοχής.

Εάν πράγματι επιθυμούσε το ελλαδικό πολιτικό σύστημα να μάθει ο Ελληνικός Λαός την αλήθεια για όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την ταραχώδη περίοδο και οδήγησαν στον Αττίλα, εάν πράγματι επιθυμούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε θα μπορούσε να φωτίσει το σκότος της προδοσίας, με μία και μόνο κίνηση: το άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου.

Εάν πράγματι επιθυμούσε το ελλαδικό πολιτικό σύστημα να αποχωρήσουν από την Κύπρο τα στρατεύματα κατοχής, τότε θα ήταν εύλογο να τηρεί αρνητική στάση έναντι οποιασδήποτε αξίωσης της Τουρκίας, με ταυτόχρονη και αδιάκοπη καταγγελία της στους διεθνείς οργανισμούς. Τουναντίον, οι πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος τηρούν έναντι της Τουρκίας στάση υποτακτικού προς τον αφέντη του, σπεύδοντας να ικανοποιήσουν κάθε τουρκική απαίτηση, ως ένδειξη «φιλίας και καλής γειτονίας».

Είναι συνεπώς ασφαλές να συμπεράνει ο καθένας, πως το Καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα τον μαύρο Ιούλιο του 1974, έχει πολλούς λόγους να επιδιώκει η λήθη να σκεπάσει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο. Πολιτικάντηδες, ακαδημαϊκοί τσαρλατάνοι και δημοσιογραφικοί λακέδες ανέλαβαν εργολαβικά την διαστρέβλωση των γεγονότων, διαστρέβλωση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των μετέπειτα «Εθναρχών»!

Εκείνοι που εκστόμισαν το «η Κύπρος κείται μακράν», παρουσιάστηκαν κατόπιν ως οι αναζητούντες τη λύση του Κυπριακού, όπως ακριβώς εκείνοι που έσυραν την Ελλάδα στα Μνημόνια, προβάλλονται σήμερα ως οι σωτήρες από την οικονομική χρεοκοπία και το χάος!

Η καθεστωτική προπαγάνδα θέλει τον Καραμανλή να σώζει την Ελλάδα από την περιπέτεια ενός πολέμου με την Τουρκία. Κατά το ίδιο πρότυπο, η ίδια προπαγάνδα θέλει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Πατρίδος μας να σώζει την Ελλάδα από την περιπέτεια της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.Τότε, το τίμημα της κατασκευής των κίβδηλων μεταπολιτευτικών ειδώλων υπήρξε η διχοτόμηση της Κύπρου, σήμερα το τίμημα είναι η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας ενός Κράτους και η υποδούλωση του Λαού μας.

Η πορεία του Μεγάλου μας Έθνους θα τεθεί ξανά στην τροχιά που της πρέπει, όταν ο Λαός μας αναζητήσει την αλήθεια και γκρεμίσει τα τοτέμ του άθλιου και αντεθνικού Καθεστώτος της Μεταπολίτευσης. Όταν δηλαδή αποκατασταθεί η Εθνική Τάξη και στη θέση των δολοπλόκων και προδοτών, τεθούν οι πραγματικοί Εθνάρχες, οι Μεγάλοι Νεκροί της Κύπρου το 1974 και οι Στρατιώτες που επέζησαν, μνημονεύοντας την απαστράπτουσα πολεμική Δόξα των Πεσόντων Συντρόφων τους!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kupros-1974#ixzz4FE3gqqnM

Exit mobile version