Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Πιερία

Την Τετάρτη 20/07 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποχή του Λαϊκού Συνδέσμου από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο που έφερε προς ψήφιση στην ολομέλεια η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επεσήμανε ότι ήταν τραγελαφική η στάση που κράτησαν τα ΜΜΕ, έχοντας ουσιαστικά προαποφασίσει τις κινήσεις μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης και αποφασίζει με βάση το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και δεν αποτελεί ουρά καμιάς σάπιας νεοαριστεράς ούτε οποιασδήποτε πατριδοκάπηλης δήθεν δεξιάς. Έπειτα αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης και επεσήμανε την επιβεβαίωση των προβλέψεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με την πορεία που θα έχουν τα πράγματα, αλλά και την προπαγανδιστική δήθεν φιλάνθρωπη στάση με την οποία παρουσιάζουν το θέμα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Τέλος κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές σε εγρήγορση και τόνισε ότι ο αγώνας γίνεται για την πίστη που έχουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην Πατρίδα και στο μέλλον για μία ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Αργύρη Καρυπίδη με θέμα: Λαϊκός Εθνικισμός, η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Αναλύθηκε με απλά λόγια και πολλά παραδείγματα η ιδεολογία του κινήματος, ιδεολογία όχι μόνο πολιτική αλλά μια βιοθεωρία που καλύπτει κάθε τομέα της ζωής του Χρυσαυγίτη. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα σαν τα άλλα παρακμιακά με οπαδούς ευκαιριακούς και σκοπό το βόλεμα και το χρήμα. Η Χρυσή Αυγή έχει πολιτικούς στρατιώτες αφοσιωμένους στις ιδέες και τα υψηλά ιδανικά του Κινήματος και του Ελληνικού Έθνους. Ιδεολογία χωρίς Πίστη δεν είναι δυνατή, και Πίστη χωρίς Αγώνα είναι ένα τίποτα. Στην Χρυσή Αυγή ζούμε με Ιδεολογία, Πίστη και Αγώνα κάθε μέρα στη ζωή μας. Μέχρι την Τελική Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn535#ixzz4FE4L6Pzw

Exit mobile version