Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνας ανάμεσα στα θύματα του ιρανού μακελάρη στο Μόναχο – Παραπληροφόρηση για τα κίνητρα του δράστη

Έλληνας ανάμεσα στα θύματα του ιρανού μακελάρη στο Μόναχο - Παραπληροφόρηση για τα κίνητρα του δράστη

Μια πρωτοφανής επικοινωνιακή προπαγάνδα και εκστρατεία παραπληροφόρησης εξελίσσεται από χθες το βράδυ όπου συνέβη το μακελειό στο Μόναχο με κόστος 9 ανθρώπινες ζωές, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας κάτοικος Μονάχου.

Με συγκεχυμένες πληροφορίες και με μια ελεγχόμενη ροή πληροφοριών από την αστυνομία του Μονάχου επιχειρείται ο δράστης να συνδεθεί με “ακροδεξιούς κύκλους” ή ακόμα και να χαρακτηριστεί ως “νεοναζί”.

Μην ξεχνάμε ότι οι γερμανικές αρχές είναι υπόλογες για την αποσιώπηση της πληθώρας των σεξουαλικών επιθέσεων και των βιασμών από λαθρομετανάστες κατά τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και άλλες πόλεις της Γερμανίας στο όνομα της αντιρατσιστικής προπαγάνδας.

Δεν θα κάνουμε καμιά εικασία για το χθεσινό μακελειό στο Μόναχο, παρά μόνο θα σταθούμε στα επιβεβαιωμένα και διασταυρωμένα γεγονότα και καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

1. Στο βίντεο που ο δράστης συνομιλεί με κάποιον που τον καταγράφει από παρακείμενο μπαλκόνι, ο πολίτης τον βρίζει και του λέει: “γ…. τούρκοι, γ… ξένοι” και όχι ο δράστης.

2. Ο ένοπλος μακελάρης είναι 18χρονος Ιρανικής καταγωγής και ονομάζεται Ali David Sonboly.

3. Είναι διασταυρωμένη η πληροφορία ότι κατά τους πυροβολισμούς φώναζε “Αλλάχου Ακμπάρ.

Και ο νοών νοείτω!

ΥΓ. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και η ίδια η Μέρκελ στις δηλώσεις που έκανε πριν λίγο για την αιματηρή επίθεση στο Μόναχο την συνέδεσε και την θεώρησε ως συνέχεια των πρόσφατων ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσων σε Βίρτσμπουργκ και Νίκαια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnas-anamesa-sta-thumata-tou-iranou-makelarh-sto-monacho-anapanthta-erwt#ixzz4FEq2M4OF

Exit mobile version