Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Επετειακό»: Μία σύγκριση της… «δημοκρατίας» που γιορτάζει με το Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ερντογάν

«Επετειακό»: Μία σύγκριση της... «δημοκρατίας» που γιορτάζει με το Ισλαμικό Χαλιφάτο του Ερντογάν

Σήμερα είναι η γιορτή της… αποκατάστασης της δημοκρατίας και παράλληλα έχουμε τη συνεχή ροή ειδήσεων για την επιβολή της δικτατορίας του Ερντογάν στην τουρκία, ύστερα από το δήθεν πραξικόπημα εναντίον του.

Μία από τις ειδήσεις που ήρθαν σήμερα το πρωί, ανήμερα της… αποκατάστασης της δημοκρατίας, ήταν το τελευταίο προεδρικό διάταγμα του «σουλτάνου», το οποίο ορίζει ότι κάποιος θα μπορεί να παραμένει προφυλακισμένος επί… 30 ημέρες ως ύποπτος για συμμετοχή στο πραξικόπημα ή για φιλία προς τον Γκιουλέν.

Και ένιωσαν φρίκη οι ενταύθα «δημοκράτες» που σήμερα θα τρωγοπίνουν ενθυμούμενοι εικόνες από τις εποχές που ήταν πολιτικοί κρατούμενοι, μηνών έξι! Είναι προφανώς… ανήκουστο στη «δημοκρατία» τους το να παραμένει κανείς προφυλακισμένος επί 30 ημέρες, χωρίς κατηγορητήριο.

Εμείς, απλώς να τους θυμίσουμε ότι επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς κατηγορητήριο και με συνεχή τηλεφωνήματα Αθανασίου στην προϊσταμένη των ανακριτών, παρέμεινε προφυλακισμένος ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επί 18 μήνες και τέσσερις μήνες σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με συνεχείς παρεμβάσεις υπουργών και πρωθυπουργών, που έφτασαν μέχρι το «πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια», ο Αρχηγός και η μισή Κοινοβουλευτική ομάδα φυλακίστηκαν, ενώ η υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα είχε απαγορευτικό… ομιλίας.

Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι άνθρωποι έχουν μεθοδεύσει την παραγραφή του σκανδάλου της Siemens και έχουν πολλάκις κρυφτεί οι ίδιοι πίσω από την βουλευτική τους ασυλία και την πολιτική ομερτά για εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού.

Να την χαίρονται, λοιπόν, την «δημοκρατία» τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epeteiako-mia-sugkrish-ths…-dhmokratias-pou-giortazei-me-to-islamiko-chal#ixzz4FL7svhiH

Exit mobile version