Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους Ήρωες της Κύπρου και την “γιορτή της Δημοκρατίας” – BINTEO

Η ελληνική αριστερά των μνημονίων. Η «πατριωτική» συγκυβέρνηση πολιτικών λιτότητας! Μισό εκατομμύριο εργαζομένους, τους αμείβει με 100 ευρώ το μήνα! 126.956 χιλιάδες εργαζόμενους συμπολίτες μας, η Ελληνική μνημονιακή πολιτεία, τους αμείβει με μικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ.

Συνολικά, 343.760 εργαζόμενους, τους αμείβει με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μικτά! Τον μέσο μηνιαίο δε μισθό για μερική απασχόληση, τον ξεκινά από τα 400 ευρώ μικτά, και τον φθάνει στα 420 μικτά!

Άρα, μισό εκατομμύριο εργαζόμενους συμπολίτες μας, η πατριωτική αριστερά, τους αμείβει με μηνιαίους μισθούς έως και 510 ευρώ μικτά! Έτσι σώζει τις τράπεζες και κάνει περισσότερο πλούσιους τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, αλλά με αυτόν τον τρόπο εξοντώνει το Έλληνες.

Σ.Μ.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ενώθηκαν οι τούρκοι πράκτορες με το ανθελληνικό κράτος του Σύριζα – Δυναμική απάντηση από τους Έλληνες Εθνικιστές! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Κανένας Τούρκος δεν είναι ευλογία για κανένα.Πολλοί λένε ότι ο Ερντογάν δουλεύει για την Ελλάδα,ότι διατηρεί μια σταθερότητα στην μέση ανατολή και πολλά άλλα.Στην πραγματικότητα όμως,απλά καθυστερεί το αναπόφευκτο. Σύντομα θα έχει την κατάληξη όλων των υπολοίπων ηγετών που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό. Το πρόβλημα της Τουρκίας και του επεκτατικού Ισλάμ έχει μόνο μια λύση. Δυστυχώς. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση,είναι μια τρύπα στο νερό.Μπορούμε να λέμε όποια γεωπολιτική ανοησία θέλουμε.Δεν απαγορεύεται.Να καλλιεργούμε φρούδες ελπίδες για να νιώσουμε ασφάλεια.Στο τέλος όμως θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ παλαιό εφιάλτη.Έναν εφιάλτη που ποτέ δεν σταμάτησε να μας κυνηγά.Κάποιοι ίσως να φοβούνται. Πάντως πολλοί θα ευχαριστηθούν κάθε δευτερόλεπτο απ’ την ουσιαστική λύση του προβλήματος.Ήδη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης υπάρχουν πολλοί που θα ενεργοποιηθούν από κάποιον ψευδοπροφήτη.Αυτοί θα είναι μόνο για προπόνηση.Και γνωρίζουμε πολύ καλά το γιατί βγήκε ο αντιρατσιστικός νόμος.Όπως επίσης και για ποιον λόγο,προσπαθούν κάποιοι να μην προκαλούν.Φτάνοντας μάλιστα πολλές φορές στο σημείο,να τιμωρούν τους έχοντες Εθνική συνείδηση. Αλλά είναι ανώφελο.Το Ισλάμ νομίζει ότι νικά και δεν πρόκειται να σταματήσει για κανένα λόγο. Θα προσπαθήσει να καταστρέψει κάθε έννοια πολιτισμού, ανθρωπισμού και ελευθερίας σκέψης και έκφρασης.Και όλα αυτά με ένα τελευταίας τεχνολογίας περιτύλιγμα εντοπισμού,ταυτοποίησης και ηλεκτρονικής οικονομικής συναλλαγής.’Η εμείς ή αυτοί.

Χ.Β.

Ήταν όλοι εκεί… Στην δεξίωση για την προδοσία της Κύπρου από το μεταπολιτευτικό κατεστημένο – Ατελείωτη Χλιδή και πρόκληση απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό

Είναι κάποιες μέρες, σαν την σημερινή, που τις χαράζει πυρωμένο σίδερο στην ψυχή ενός μικρού παιδιού…Ήμουν 7 χρονών, ανέμελος πιτσιρίκος το 1974. Ήταν από τις λίγες φορές που καθόμουν άκεφος, χωρίς όρεξη για παιχνίδι με την υπόλοιπη μαρίδα της γειτονιάς. Στις μέρες που ακολούθησαν από την 5η Ιουλίου, τίποτα δεν έμοιαζε όπως πριν…Και εκείνο το μεσημέρι, ενα περιπολικό πάρκαρε έξω από το σπίτι μας. Τρόμος!!! Η μαρίδα κατάπιε την γλώσσα της…Ο αστυφύλακας χτύπησε βιαστικά το κουδούνι μας, κάτι είπε με την μάνα μου και σαλτάρησε στην πόρτα του γείτονα του Μάκη…Ιδια διαδικασία. Σε ελάχιστα λεπτά, ολη η γειτονιά βγήκε αναστατωμένη στον δρόμο. Ένοιωθα πως κάτι άσχημο γινότανε μα δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι ήτανε…Σε μισή ώρα ήρθε ο πατέρας αλαφιασμένος με το μηχανάκι του από το εργοστάσιο, βλοσυρός και συννεφιασμένος. Η μάνα μου έκλαιγε με λυγμούς, όλες οι γειτόνισσες κλαμένες έτρεχαν πέρα δώθε και παντού άκουγες την λέξη επιστράτευση…Ο πατέρας μου στάθηκε στα σκαλιά, φίλησε την μάνα, τον μικρό που ήταν 4 χρονών και εμένα, τον “μεγάλο”..-Φεύγω…Όσο θα λείπω, εσύ θα είσαι ο άντρας του σπιτιού, να προσέχεις την μάνα σου και τον αδερφό σου…Ήτανε 20 Ιουλίου 1974 και η πρώτη φορά που ένοιωσα ότι μισώ όσο τίποτα στον κόσμο τους Τουρκαλάδες, που έκαναν τον πατέρα μου να μας αφήσει, την μάνα μου να κλαίει…Βρήκαν την ευκαιρία να μας κάνουν πόλεμο, τώρα που πέθανε ο παππούλης μου, τους είχε ζεματίσει την καρδιά και τον τρέμανε.

Γ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-iouliou-2016#ixzz4FQA6blb5

Exit mobile version