Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο παραλήρημα του εθνομηδενιστή Ψαρρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Νέο παραλήρημα του εθνομηδενιστή Ψαρρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καιρό είχε να μας απασχολήσει – ταλαιπωρήσει με τις ανοησίες του εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο γνωστός εθνομηδενιστής Δημήτρης Ψαρράς. Ο… πανέμορφος αυτός ηλικιωμένος τύπος, αφού για ένα χρονικό διάστημα προκαλούσε τον γέλωτα στο πανελλήνιο με τις πολιτικές του «αναλύσεις», στις οποίες φυσικά υπερασπιζόταν τα έργα και τις ημέρες του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι δεν άντεξε και επανήλθε στην ασχολία, η οποία επί δεκαετίες αποτελούσε βασική του δραστηριότητα: την πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Με ένα κείμενο, το οποίο από τον τίτλο του και μόνο «Η θέση της Χ.Α. είναι στα έδρανα του Κακουργιοδικείου» δείχνει τόσο το μέγεθος του μίσους για το Λαοφιλές Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όσο και την απόγνωσή του γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται αλλά ενισχύεται σε καθημερινή βάση ολοένα και περισσότερο, ο Ψαρράς οδηγείται για πολλοστή φορά στα μόνιμα αδιέξοδά του.

Δεν πρόκειται, φυσικά, να ανοίξουμε διάλογο με έναν τύπο ο οποίος βγάζει βιβλία με χρηματοδότηση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, υποστηρίζει σε μόνιμη βάση κάθε ανθελληνική άποψη και μας «προκαλεί» το γούστο με την αντιαισθητική του όψη. Απλά, για να αντιληφθεί ο καθένας το μέγεθος του θράσους και της υποκρισίας του υβριστή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το νέο παραλήρημα του «γλείφτη» του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η αλήθεια είναι ότι το πολιτικό σύστημα δεν φαίνεται στο σύνολό του να αντιλαμβάνεται ότι δεν έχουμε μπροστά μας ένα «νόμιμο πολιτικό κόμμα», το οποίο σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν είναι δυνατόν να τεθεί εκτός νόμου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει ενδυθεί τη μορφή πολιτικού κόμματος, προκειμένου να εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος που έχει ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή, ενώ ορισμένοι υπουργοί έχουν ήδη δείξει τον δρόμο, επιλέγοντας να μην απαντούν στις ερωτήσεις των υπόδικων ναζιστών (ο Ν. Δένδιας από τη Ν.Δ. και η Αν. Χριστοδουλοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Η εμπειρία της περασμένης Πέμπτης μπορεί να καταστεί πολύτιμη στο πολιτικό σύστημα, αν κατανοηθεί από όλες τις πλευρές ότι δεν ωφελεί τη δημοκρατία η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής στις όποιες κομματικές αντιπαραθέσεις. Η θέση της ηγεσίας της είναι στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου και όχι στα έδρανα της Βουλής».

Πράγματι είναι «καταπληκτικό» το περιεχόμενο. Τεκμήριο αθωότητας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υφίσταται, ενώ υμνείται η αντιδημοκρατική στάση του Δένδια και της Χριστοδουλοπούλου να μην απαντούν στις ερωτήσεις εκλεγμένων από τον Ελληνικό Λαό Βουλευτών, οι οποίοι εκφράζουν την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Το θράσος του, μάλιστα, είναι τέτοιο, ώστε να χαρακτηρίζει σ’ άλλο σημείο του κειμένου του ως «επίδειξη περιφρόνησης των δημοκρατικών θεσμών» την αποχώρηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Βουλή την περασμένη Πέμπτη, όταν αποθεώνει ακριβώς για τον ίδιο ακριβώς λόγο τον Δένδια και την Χριστοδουλοπούλου!

Αντί, λοιπόν, να κάνει υποδείξεις ο τύπος αυτός, ας σκεφτεί την υπεράσπιση που έκανε στο παρελθόν σε μετέπειτα καταδικασμένους εγκληματίες, όπως η 17Ν, ο Μαζιώτης και η Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και ας αφήσει την «ανησυχία» του για το τι «ωφελεί τη δημοκρατία» και τι όχι. Τελειώνοντας, συνιστούμε για πολλοστή φορά στον αντιπαθέστατο εθνομηδενιστή να μην στέκεται για πολλή ώρα μπροστά σ’ έναν καθρέφτη, γιατί ανησυχούμε για την τύχη του. Του καθρέφτη εννοείται…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-paralhrhma-tou-ethnomhdenisth-psarra-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz4FReJaekb

Exit mobile version