Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” φώναζαν οπαδοί της πολιτικής αγωγής μέσα στο δικαστήριο

Δίκη Χρυσής Αυγής: “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” φώναζαν οπαδοί της πολιτικής αγωγής μέσα στο δικαστήριο

Οι διώκτες της Χρυσής Αυγής χάνουν την ψυχραιμία τους λόγω της εξέλιξης της δίκης και εκτίθενται με τη συμπεριφορά τους

Τα «ευγενή»… δημοκρατικά της αισθήματα είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει στη σημερινή συνεδρίαση η πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Την ώρα που η Πρόεδρος ανακοίνωνε τη διακοπή της συνεδρίασης και ενώ οι δικαστές δεν είχαν αποχωρήσει ακόμα από την αίθουσα, ομάδες αναρχοαριστερών που βρίσκονταν στο ακροατήριο άρχισαν να φωνάζουν εν χορώ το εγκληματικό σύνθημα “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”, εξυμνώντας τις σφαγές που διαπράχθηκαν από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε βάρος αθώων Ελλήνων.

Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει το δικαστήριο ποιοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος να κατηγορούν το πατριωτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής για ιδεολογία μίσους!Να διαπιστώσει ποια είναι η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα όλων αυτών των μαρτύρων κατηγορίας που πρόσκεινται στην πολιτική αγωγή και ομιλούν περί ταγμάτων εφόδου κλπ.

Τα ξεσπάσματα αυτά βεβαίως, δεν είναι παρά σπασμωδικές αντιδράσεις καθώς βλέπουν ότι η δίκη δεν έχει την επιθυμητή για αυτούς εξέλιξη.

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikh-chrushs-aughs-eam-elas-meligalas-fwnazan-opadoi-ths-politikhs-agw#ixzz4FReYBTZ3

Exit mobile version