Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζίφος η «Νέα Μεταπολίτευση»: Βρωμάνε πολιτικό κατεστημένο και ανθελληνισμό οι προτάσεις Τσίπρα – Διατηρείται η βουλευτική ασυλία και η διαπλοκή!

Τζίφος η «Νέα Μεταπολίτευση»: Βρωμάνε πολιτικό κατεστημένο και ανθελληνισμό οι προτάσεις Τσίπρα - Διατηρείται η βουλευτική ασυλία και η διαπλοκή!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να δόθηκε ένας… τιτάνιος αγώνας μεταξύ Σύριζα και ΝΔ για την πατρότητα της φράσεως περί «Νέας Μεταπολιτεύσεως», όμως όποια και αν είναι η «πατρότητα», η αλήθεια είναι ότι η μεταπολίτευση ως ένα καθεστώς χτισμένο πάνω στην προδοσία και το Αίμα των Κυπρίων Αγωνιστών, καθώς και των ΕΛΔΥΚάριων και των Καταδρομέων που έπεσαν στο νησί δεν μπορεί να υποστεί οποιαδήποτε ανανέωση ή μεταρρύθμιση, πόσο μάλλον επικοινωνιακή.

Την απαρχή των προτάσεων για την Συνταγματική Αναθεώρηση που θα οδηγήσουν στην «Νέα Μεταπολίτευση» έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός και ομολογουμένως μέσα από τις προτάσεις του βλέπουμε ότι μπορεί στην φωνή και την ψευδολογία να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου, όμως στον ανθελληνικό και την διαπλοκή θυμίζει και μιμείται τον Σημίτη, παραμένοντας πάντως πιστώς στο παλιό Πασόκ, που τόσο μισεί ο Ελληνικός Λαός.

Ας δούμε εν τάχει, μερικές από τις προτάσεις που εκστόμισε ο Τσίπρας στην προσωπική του φιέστα στο προαύλιο του Κοινοβουλίου:

α) Υποχρέωση κύρωσης με δημοψήφισμα, οποιασδήποτε συνθήκης μεταβιβάζει κυριαρχικές αρμοδιότητες του Κράτους.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι δικαίωμα μεταβίβασεως Κυριαρχικών Δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους δεν έχει κανένας. Δεν έχουν, φυσικά, οι πολιτικάντηδες, αλλά δεν έχει ούτε ο Λαός. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος έχουν κερδιθεί με το Αίμα των Ηρώων και μόνο διά αυτής της οδού μπορούν να «μεταβιβαστούν».

β) Δυνατότητα διενέργειας Δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία και συλλογή άνω του 1 εκατομμυρίου υπογραφών, για ψηφισμένο νόμο, με εξαίρεση νόμους που αφορούν τα δημοσιονομικά.

«Με εξαίρεση, φυσικά, τους νόμους που αφορούν τα δημοσιονομικά», είπε επί λέξει ο Τσίπρας, δείχνοντας το σκληρό, αλλά πραγματικό, νεοφιλελεύθερο πρόσωπό του, που θυμίζει έντονα… Μητσοτάκη. Μπορεί στο παρελθόν ο ίδιος να έκανε δημοψήφισμα για δημοσιονομικό θέμα, όμως τώρα το ξορκίζει, αφού παρά τα όσα έλεγε το «ΝΑΙ» που υποστήριζε με τόση θέρμη, συνάντησε την υπερηφάνεια του Ελληνικού Λαού.

γ) Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας, ίδια ποινική αντιμετώπιση με τους πολίτες, δυνατότητα εξαίρεσης μόνο με για σχετικές με την άσκηση των καθηκόντων κατηγορίες.

Εδώ έχουμε μία περίπτωση παρόμοια με την μετονομασία της τρόικας σε «θεσμούς». Ο Σύριζα δεν προτείνει την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όπως είναι η λαϊκή απαίτηση, αλλά την μετονομασία της. Ποιός, αλήθεια, θα κρίνει αν η δίωξη είναι «σχετική με την άσκηση των καθηκόντων»; Προφανώς το Κοινοβούλιο και άρα θα συνεχιστεί η παράδοση τα λαμόγια να κρύβονται πίσω από την βουλευτική τους ασυλία με ψήφο της «πλειοψηφίας», ενώ αντίστοιχα οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουν να βιώνουν πολιτικές διώξεις με επίκεντρο… ομιλίες, όπως γίνεται σήμερα.

δ) Ρητή κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του Κράτους με διατήρηση όμως για ιστορικούς και πρακτικούς λόγους της αναγνώρισης της Ορθοδοξίας ως κρατούσας θρησκείας.

Υπάρχει συμφωνία για το διαζύγιο Εκκλησίας – Κράτους μεταξύ Σύριζα και ΝΔ. Ο Τσίπρας, για αυτή την πρόταση, έχει πάρει το «ΟΚ» από τον Μητσοτάκη. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το Ελληνικό Κράτος ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος. Αυτό δεν είναι θέμα «ιστορικό» ή «πρακτικό», αλλά ουσιαστικό, αφού οι Επαναστάτες του 1821 δεν έκαναν την Επανάσταση για το «Κοινωνικό Συμβόλαιο» του Ρουσσώ ή τις γκιλοτίνες, αλλά για την Πατρίδα και του Χριστού την Πίστη την Αγία. Πέραν, όμως, αυτού “Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε όλα επιτρέπονται”, όπως λέει κι ο Ντοστογιέφσκι, και αυτό πολύ απλά δεν εγκρίνεται.

ε) Ρητή απαγόρευση άρσης του δημόσιου ελέγχου των αγαθών του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας

Μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να «απαγορεύσει» και μάλιστα «ρητά» κάτι το οποίο ήδη έχει κάνει! Θυμίζουμε ότι προσφάτως εκδόθηκε το ΦΕΚ που ξεπουλάει το νερό στις πολυεθνικές

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αποπροσανατολισμός και εμπαιγμός του Λαού η δήθεν “συνταγματική αναθεώρηση”

Οι προτάσεις Τσίπρα για διαιώνιση του εθνοκτόνου μνημονίου, υποβάθμιση της Ορθοδοξίας, διατήρηση της βουλευτικής ασυλίας και των προνομίων του πολιτικού συστήματος δε συνιστούν Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά αποπροσανατολισμό και εμπαιγμό του Ελληνικού λαού.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzifos-h-nea-metapoliteush-brwmane-politiko-katesthmeno-kai-anthellhnismo-o#ixzz4FSTNxIJ1

Exit mobile version